Leute Müslüman Kelimesi insani
Müslüman yapmaz......
Müslüman olan insan Salih Amel isler........
Yahu Allah askina hanginiz isliyor ??????
Hicbiriniz mich zum Teil eingeschlossen.....
Ondan sonra... Allahim bak benim bugatimda Müslüman kelimesi yaziyor.. beni iceri birakta ... su Papayi disari at......
Siz Allahin ne oldugunu biule kavramamisken nasil olurda Allahin Jandarmasini oynarsiniz......
Ihr seid es dei NULL Ahnung haben.... nicht ich....
Ich habe voll den durchblick..... olay tüm dinlerin Teolojisinde yatiyor... tüm sir oarada yatiyor......
Dinler tektir.. ama insanlardir azan ve sahsi menfaatlaerine göre dinleri paramparcalayan....
Hiristiyanlikta binbir parcalar haelinde...
Lafta Müslümanlar Imami Azamci falan filan olmuslar.. birakmislar Muhammedi ve Allahi...
Yahudilerde ayni sekilde kafayi yemisler.....
Eeeeeeeeee ne demek istiyormusum ben ?????
Cok Basit... Allah katindaki tek olan dini insanlar cesit cesit farkli farkli dine sokmuslar.... o ayri ayri olan dinleride cesitli fikralara bölmüsler...
Bu da yetmemis... Kara Hocalar yada Scheiterhauefende karilari diri diri yakmislar......
UND WÖFÜR..... ALLES IM NAMEN GOTTES.......
Her kim Allah adina digerine zarar verirse yada imkani oldumu hemen kellesini keserse.... düpedüz KAFIRDIR.... taaaa ALLAHSIZIN tekidir........
Hört blos mit dem Scheis auf... ich bin Moslem oder ich bin Christ... nein seid Ihr nicht...... cünkü kim diger dini yalanlarsa dini anlamasitir... anlayamazda cünkü o Muhammedin Allahini tanimamaktada ondan öyle söylüyor..
|