Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.04.2005, 13:23
eniskaya

Standard Ne demek elbet cevaplarim

Benim Imami Azama yada baska birisine ihtiyacim yok..... anlatabiliyormuyum...... ben o kisilerin sahsi din anlayisini kabul etmiyorum.... etmemde etmeyecegimde.....

Simdi Resül ve ehlibeyti Imami Azama Mailmi cekipte bilgileniyorlardi ????? Yooooook also warum dises Götzenbild..... resmen insanlik almis 4 tane Imami Putlastirmis....... olamz böyle sey.....

Simdi Imami Azam olmasa ben Müslüman olmayacagimmi..... olmaz olsun öyle düsünce...

Kaldiki Namaz Imami Azama ait degil veya onun derlemesi degil.... namaz Kuranin emridir.. namaz kilin diyor... iste o namazin seklinide Resülden beri biliniyor... ufak tefek degisiklikler disinda hemen hemen tüm Islam Alemi yani sekilde ibadet ediyor....

Olay bitmidtir...

Papaya gelince... Kurqnin tabiriyle herkim Allah ve ahiret gününe inanirsa eininde sonunda cennete gidecektir..

Bakara 62, Maide 69, Ali-Imran 113-114.....

Artik agzimda tüy bitti....... birakin Aliyi Veliy artik... ve tüm dinlerin ortak Misyonunu anlayin veya dinler Teolojisini kavramaya calisin.......

Yahu Kuran duruken ben neden herhangi bir Hocanin kulu kölesi olayim.... bunun günehindan beni koruyabilirmisin ?????