Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.04.2005, 13:26
unknown

Standard Aslinda dini consultingim icin para

almam lazim. sizler gibi sap ile samani, Allah ile kul sözünü, gercek ile yalani bir birine karistirip arap corbasina cevirenlere fikirirlerine dogru yön verdigim icin. Hic bir zaman ben Allah inanmazlik etmedim. Ancak düz ovada yolunu kaybeden, ve acizligine kader kilifi veren, el yazisi ile alin yazisini karistiran bir zavalli da olmadim. Senin hadislerin ve bir biri ile celiskili mezheplerin benim dinimin temel diregi olamaz. Benim dinimin temel diregi Islam"dir ve Islam"da Kuran-i Kerim"de insanlara peygamber tarafindan iletilmistir. Bunun azida yok fazlasida.

Senin aydinligin benim karanligim olsa gerek. Sorumluluktan kacinan ve beynini kullanmayan bir insan Allah"a iyi kulluk etmemesi olsa gerek. Ayni tornadan cikmis tek tip asker gibi. Benim dinim (Islam) benim sorumluluk almami istiyor ve hayatta en önemli cerveyi belirliyor. Senin dinin ki bence Islam"dan haric hersey, Muhammet peygamberi taklit etmeyi onu ilahlastirmayi, PUTLASTIRMAYI adeta öngörüyor. Benim dinim ise Muhammet peygamberin görevini sirf Kuran"a bizlere insanlara iletmeyle görevlendiren din. Benim Muhammet peygamberden aldigim dogrular O"NUN ALLAH"INA KUL olmami emrediyor. Seninkisi biraz daha baska. Sayi Allah Muhammet peygamber olmasa idi alemleri yaratmaz mi idi gercekten? Allah"u Teala Muhammet"ten daha üstün bir insan ortaya cikaramiyor mu? ;-))

Allah"in Allah"ligina bile sInIr ve böylelikle de bana SINIR getiriyorsunuz.

Günümüzün Islam alemi niye bu kadar darkaliplara sigmis söyle bakiyim. Birak simdi orta cagin astronomisini, astrolojisini filan. GÜN BUGÜNDR. Bügün nerede Islam alemi? Bosuna dememisler, ne oldum deme ne olacagim de diye. ANCAK GECMIS ILE AVUNAN ZAVALILAR toplugudur sözüm ona "ehli" sünnet vel cemaat. Sapikliklariniz diz boyu. Kuran ile hadis cekisirse HADIS"ten yana tavir belirtin demeye bile utanmiyorlar "ULEMA" dedikleriniz cahiller.

Aslinda Senin gibileri ben muhattap almamda. Ama insanlik görevim sahsi nefsime göre agirlik kaziniyor. Insanim iste. ;-))