Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.04.2005, 10:58
unknown

Standard Hanimefendi biraz ciddiyetlik arz ederim

Iftirayi kimler atiyormus ben mi, yoksa hadislerinde yazili sekilde mi iftira atiliyor. Bir sehit ailesinden 70 kisiyi cennete sokabilirmis öyle mi? Nerede yaziyor bu? Kuran"da bulamadim bu ifadeyim. Yani bir insan her türlü b.ku yesin sonrada beline bomba baglayip kendini havaya ucursun. Asirettinin yarisi cennetlik oluyor öyle mi? Ökküz altinda buzagi aramaktan bikmadiniz mi? Sen Mizam Terazisi nedir bilirmisin? Islam dinini bu kadar REZIL ETTINIZ! YETER BEE! Sizler helaya hangi ayak ile ilk önce adim atilir diye kafalari yorarken, milletler sahlanmis aya gidiyor. Isiniz gücünüz sekilcilik. Bunuda dogru dürüst beceremiyorsun. Madem hadisleriniz, fikih kitaplariniz bu kadar dogru idi de, o zaman 52 Islam ülkesinin hangisi ilimde bilimde, fende, ekonomide parmak isirtiracak sekilde ilklere basari atmislar. Günümüzden bahsediyorum ben, bana ibni Sina ile ne gelme. Ben sizleri, muhterem sakal yalayanlari, hirkalara tapanlari, seyhlerin, sikhlarin kullarini zaten müslümandan saymiyorum ki. ALLAH SIZLERI HIDAYETE ERDIRSIN DIYORUM.

Daimi"yim küllüklerde tozanlar
Kötü örnek olup edep bozanlar
Cagin kültürünü calan ozanlar
BILIM ISIGINI SACANI SÖYLER