Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.04.2005, 09:36
unknown

Standard Senin ne geliyor?

Allah mi, peygamber? Yoksa hadisler, fikih kitaplari mi? Bilemedim tarikatlar, cemaatlar mi? Dinin kaynagini ve cercevesini belirleyelim önce. Senin hadis kitaplari okuyunya inan bana gina geliyor. Muhammet Peygamber bir tüccar idi ancak emin misin onun ticaret yetenegi Allah"u Teala ile pazarlik etmeye yetecegini? Namaz pazarligi ;-)))

Sonra Muhammet peygamberin 6 yasinda bir karisi oldugu söyleniyor. Bir peygamber ki alemlere dogrulari belirten, bir cocuga tecavüz ediyor? Öyle mi? dünden günümüze kac cocuk bu hadis yüzünden tecavüzü ugradi bilmek bile istemiyorum. Birde Muhammet peygamberin erkeklik gücü 30 güclü erkeginki kadarmis? Boyu ne kadar 6,78 m mi? kac kio? 670 kg mi? "HULK" mi bu mübarek ;-))

Peygamberi övmekten mi sövmekten mi bilmiyorum ama isin cilkini cikarmislar ve sizde bu yanlara inaniyorsuniz. Isin gülünc tarafi da irdeledikce batiyorsunuz eger tabiri caiz ise. ;-))

PS: Kuran"i herkes okuyup yorumlayamaz mis öyle mi? h$$$t aman Kuran"i eline alma carpilirmissin yoksa ;-))