Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.03.2005, 20:02
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Iste senin zihniyetinin varacagi sonuc

budur anlatabiliyormuyum..hasta gercekten hasta ve fasizan bir zihniyete sahipsin..benim üzüldügüm tek nokta,böyle kendiniz düsünerek adam gibi yola gelemiyorsunuz,cikis yolu bulamiyorsunuz,sonra avrupa ve dünya size dogrulari gösteriyor hep dünya ve avrupa seni ve senin zihniyetini asagilamali sen ancak böyle yola gelirsin anlatabiliyormuyum..kendin cikis bulamyip avrupaya kosarsin, avrupa seni elestrierse de cocuklar gibi aglayip sonra yüce türklükten dem vurursun...

sen bir yandan "Bir türk dünyaya bedeldir" derken, diger yandan da "türkün türkten baska dostu yoktur" diyerek sado-masochist fasizan ruh haline devam et..senin türklük böyle at gözlügü ile olaylara baktigi müddetce bir halt ileri gidemez..
kaldi ki insanlar ancak ya böyle pkk li yada ermeni yaparak isin icinden kacar senin zihniyet...
benim bahsettigim olaylarin hic biri kürtlükle ilgili degildi..
ne 50-60 yil önce senin fasist bruderlerinca öldürülen yazar "Sabahattin Ali" kürttü.. ne de aziz nesin kürttü..ne ermenilere katliam yaptik diyen taner akcam kürttür, ne de halit berktay..ne dün karakola köse yazisi icin giden ahmet altan kürttür, ne de ali bayramoglu..
ne de derin devlet kurbani ugur mumcu kürttür..

türk olmak illa senin fasist politikani desteklemeyi gerektirmiyor..ben ne kürtce okuyabilirim, ne ermenice benim okudugum bütün yazarlar türktür ve türkce yazarlar..ama cok sükür ki hic biri senin fasizan kafaya sahip degil..

az da olsa beyin hücreleri hasara ugramamis türkler var,ve severek onlari okuyorum!!!!