Aynen öyle cok dogru söyledin
dahasi var... göklere gitme olayida ayni....
Varsa bile öyle bir sey.. bedensel degil Ruhsaldir... yani HZ. Muhammed bir husu aninda yada rüya vasitasiyla bir takim ilhamlar almis olabilir....
Cünkü diger dimensiona gecebilmek icin vucüdu terk edip Enerji Forumuna gecmek yada mikrodalga haline dönemk lagzim... und das geht nur wenn man Tot ist...
Kaldiki öyle anlatiliyorki HZ. Muhammed bir Buraga binerek gitmis.... yahu insaf yani....
Ben bu soruyu bir aralr Süleyman Hocaya sormustum... ve Vatan gazetesindede yayinlamisti...
Fazit olarak sunu söyledi:
"Hiristiyanlar HZ Isayi göklere gönderdiler...Islam Alemide onlardan geri kalacak degillerdi... onlarda HZ Muhammedi göklere gönderdiler"
Her iki olay dine aykiridir ve ayni zamanda Sünnetullaha... zaten bunlar ic icedir...
HZ Isa göklerden gelecek ve Islamiyeti yayacak usw...
Yahu Kurani Kerim HZ. Isanin öldügünü söylerken, nasil bu insanlar kalkipta böyle Hurafetlere inanirlar.....
Bos veeeeer.... A dan Z ye dinimizin anasini bellemisler.... ancak son yillarda bu Prof ve Ilahiyetcilardan Allah razi olsun... tamamiyle kafamizi Hurafelerle doldurmadan biraz Kuran okumaya ve dine yönelmeye basladik..
Ben cok acik söylüyorum... eger bu insanlar olmasaydi ben sahsen dinsiz olacaktim ve dengeli bir ruhaniyete sahip olamayacaktim... cünkü ancak Kurandaki sade ve tertemiz olan din Allahi tanitiyor... digerleri hepsi düzme laflar...
Selamlar
Enis
|