anlasamiyoruz dostum
Üeygamber veda Hutbesinde kendi akibetinin ne olacagini bilmezken, nasil birilerine Cenneti vaad edebilirki.... böyle bir aciklama hem Allahin Sünnetullahina hemde Kurana aykiri.... ben bunu kabul edemem..... etmem icin Kuranda yerini göstermelisin...
Sahabeyle bir alip veremedigim Asla yok benim ki bu adamlar Islam dinini en iyi anlayan insanlardi... Resülü symiyorum cünkü onun görevi zaten teblig etmek.. kaldiki onun gönlüne yerlesmisdi Kuran.... Ayet var bu hususta...
Ama Peygamerin sacini alip savas filan yapmislar gibi laflar, Bence Resüle ve sahabeye büyük iftiradir, Kurana mantiga ve ayni zamandada Sünnetullaha aykiridir....
Ben bunu kritize ediyorum... baska bir seyi degil.... yok böyle seyler sistem ve mekanizmada......
Yoksa keske bende bir sahabe olabilseydim... simdi kara Hocalarla ugrasmamiza gerek kalmazdi.....
Olayi umarim anlatabildim... yani cok yuduruk Hadis Rivayet var... buda bunlardan 1 tanesi...
Hatta o kadar uyduruk Hadisler varki... Prof. Dr. Osman Ates uyduruk Hadisler hakkinda kitap bile yazdi....
Yani artik bunlar kirildi... ve insanlarin beyninden din olmaktan cikariliyor..
Selamlar
Enis
|