Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.03.2005, 00:46
Benutzerbild von hacikischkisch
hacikischkisch hacikischkisch ist offline
Neuer Benutzer

Standard Islama uygun Halal Flört nasil yapilir?

&gt-"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "cagri" filmini izlemeye &gtne dersin? Cola Turka ve saray krakerlerim de var..." &gt &gt(*)

&gtAbdullah: &gt-"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi?" &gtFatma: &gt-"Hayirlisi olsun Abdullah..." &gt &gt(*)

&gt(*) &gt-"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." &gt-"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." &gt-"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." &gt-"Ayy cok utandim..." &gt &gt(*)

&gt-"Hayrunisagül, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik, &gtsöyle sen ne dersin?" &gt-"Allah derim Abdülkerem!" &gt-"Elhamdülillah." &gt &gt(*)

&gt-"Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, &gtyarin aksam hazirlan da gülhane"de gezelim, birbirimizi taniyalim...." -"Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... Yok. basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava &gtalmis olurlar." &gt-"Anladim ben seni." &gt &gt(*)

&gt-"Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz. Keske &gt5 vakit birlikte olsak..." &gt &gt(*) &gt-"Allah seni inandirsin, son kirdigim cevizin bir yarisinda Allah, diger yarisinda Feraye yaziyordu..." &gt-"Oyle mi Nazim?" &gt-"Evet askim, billahi ya..." &gt-"Valla bu iste sanki bi ugursuzluk var ama peki Nazim." &gt-"Askim! Ferayem! Ha?!? Evet, sanki..." &gt &gt(*) &gt-"Birer hurma yeseydik beraber?" &gt &gt(*)

&gt-"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" &gt-"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami"de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan"a romansimiz daim olsun diye dua &gtetmeye gidelim Mücahitcan." &gt &gt