Islama uygun Halal Flört nasil yapilir?
>-"Hayrunnisa, bu aksam benim evimde "cagri" filmini izlemeye >ne dersin? Cola Turka ve saray krakerlerim de var..." > >(*)
>Abdullah: >-"Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var, gidelim mi?" >Fatma: >-"Hayirlisi olsun Abdullah..." > >(*)
>(*) >-"Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz..." >-"Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum..." >-"Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin..." >-"Ayy cok utandim..." > >(*)
>-"Hayrunisagül, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik, >söyle sen ne dersin?" >-"Allah derim Abdülkerem!" >-"Elhamdülillah." > >(*)
>-"Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, >yarin aksam hazirlan da gülhane"de gezelim, birbirimizi taniyalim...." -"Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... Yok. basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava >almis olurlar." >-"Anladim ben seni." > >(*)
>-"Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz. Keske >5 vakit birlikte olsak..." > >(*) >-"Allah seni inandirsin, son kirdigim cevizin bir yarisinda Allah, diger yarisinda Feraye yaziyordu..." >-"Oyle mi Nazim?" >-"Evet askim, billahi ya..." >-"Valla bu iste sanki bi ugursuzluk var ama peki Nazim." >-"Askim! Ferayem! Ha?!? Evet, sanki..." > >(*) >-"Birer hurma yeseydik beraber?" > >(*)
>-"Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu?" -"Tabii Mücahitcan neden olmasin?" >-"Hadi gel öyleyse, Yeni Cami"de güvercinleri yemlemeye gidelim." -"Tamam, sonra da Eyüp Sultan"a romansimiz daim olsun diye dua >etmeye gidelim Mücahitcan." > >
|