Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2005, 18:51
eniskaya

Standard Anlasamayacagiz dostum

olaylar o kadar bayatlamis ve birikmiski... artik nereden baksak her zaman karsi bir soru ve tartisma konusu üretmek zor degil....

Ben sahsen herhangi bir sorun göremiyorum....

Devlet nedir... devletin kalitesi ancak insanlarindan belli olur.....
Tayip devlet baskani olmussa baska dünyadan gelmedi ya.... Rizeden yani TR den geldi....

Kanserojen olaylar icimizde... senin benim onun herkesin icinde...

Bayrak yakma olayi sadece bir guruba yani ilkel olan bir iki insana mahsus degil.... hemen hemen TR düsmanlarinin hepsi sempati duymustur.... duymamasina imkan yok... cünkü zamaninda ABD o kuller vurudugunda bende icimden acayip sevinmistim.... geber ABD diye icimden vallahi gecti... ancak daha sonra biraz objektiv olaya baktigimda..... haaaa arkadas ben sahtekarlik pesindeyim nefsimi kontrol edip düzeltmem lagzim....

Bence sizler gercekten olmayan bir sorunu varmis gibi göterme pesindesiniz....
Kürt sorunu deniliyor... ben sahsen bir sorun göremiyorum.... sorun neymis.... dilmi.... ???
Eger dil sorunsa TR de cince bile serbesttir herkes Cince konussun... ama devletin dili Türkcedir Türkce konusulacak... cünkü dil cogunlugun dilidir ve cogunluk Türkce konusuyor... o halde herkes o dili bilemk zorunda....... bu dünyanin heryerinde öyledir...
Cünkü bunu bir aralar sorunda yapan olmusru Forumda...

Haklar istiyorsunuz.... ama ne gibi haklar detaylari yok.... benim sahip oldugum ve senin olmadigin hangi haktir ???? milyon sefer sordum cevap yok....

Eger ilave haklar ve fazlaliklar istiyorsaniz... dann trenne ich mich von euch und so denken die meisten.... irklar ayrilir herkes kendi topraklarina döner ve TR deki ben Küdüm diyenlere toprak verilir ve bizlerden ayrilir....

Benim aradigim ortakliktir... ne benden alt nede benden üst ayni seviyede oratk bir sekilde herkese yetecek kadar Allaha sükür toprakta var.......

Eeeee sorun nerde o zaman.... eger beyindeki Ideolojiyse... ona yapacak bir seyimiz yok...

Ben Kürdüm okullarda kürtce ders verilsin.... hayir devlet okulunda Türkce verilir... ama sen yani sira acilmasi mümkün olan kürtce okullarda coluk cocuguna ders verdir....

Ich oder ein aderer braucht diese Sprache nicht...... Türkce ile tüm Türk Alemine hitap etme imkani var.....

Senin devletten beklentin nelerdir.... ?
Belki bu yolda bu konuyu noktalama yada seni anlama imkani buluruz