Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2005, 11:09
unknown

Standard o.T.

ben öyle birsey yazmadim, ama sen kendine esek benzetmesi yapiyorsan bu kendi yorumun; ancak altina imzami atarim. dünyanin medeni sayilan ülkelerinin mekteplerinde temizlige yönelik ne kadar ders veriliyorsa bizde de aynisi, hatta ziyadesiyle yapiliyor. ama niyet üzüm yemek degil de, bagciyi dövmek olunca bunun gibi basit konular bile güya devletin aleyhinde kullaniliyor. erkek tiplemeriniz kahvehanede okey oynamaktan veya silahlanip daga cikmaktan, kadin kiliflilariniz da catir catir dogurmaktan baska bi is bildikleri var mi? temel egitim aile de baslar, bunu bile devletten bekliyorsunuz. sonra biri yüzünüze karsi üstüne basa basa (kiro!) dedimi zorunuza gidiyor. hele halinize bir bakin ve türk milletin azizligine sehadet getirin. emin olun, bizden baska hic bir millet size bu kadar tolerans ve hosgörü hem gösteremez hem de göstermez. benden söylemesi, akilli olun! hain ve serefsizlere bile yasam hakki taniyan aziz türk milleti ihanetinizi her zaman böyle izlemekle yetinmeyecektir!

(tsk)nin sabrini yanlis yorumlamaya kalkanlar tarihin sayfalarina bir baksinlar! [genelkurmay baskani orgeneral hilmi özkök]