Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.03.2005, 02:13
eniskaya

Standard Bugün yeni bir seye sahit oldum

Simdiye kadar genelkde Süleymancilar, Islam kültür dernegi, yada son zamanlarda Islam kültür Birligi, altinda kapi kapi gelip para toplama pesinde gezerlerdi....

Bugün ise bir milli görüs teskilatindan bir eski Diyanet Ibnesi kapi kapi dolasip bizim evede geldi.... tahminim yalan söyledi... ama neyse...
Paratopluyormus, cünkü bir kiz Kuran kursu icin para yardimi falan filan....
Adama sordum Diyanete baglimisiniz... kiz kuran kursunda ne okutuyorsunuz... yani kiraat dersleri, yani Arapca dersi veriyormusunuz yoksa geri zekali ve anne babalarina asi Müridlermi yetistiriyorsunuz... acaba bir Elhamdulihhali Rabbil Aleminin (Hamd, yani övemek ve övülme Allaha mahsustur) yada Veileyhi turceunun (sonunda ona döndürüleceksiniz) manasini biliyormusun...

Bunlari biliyormusunz, yada bir kiziniza Fatihanin türkcesini ögrettinizmi yada siz biliyormusunuz... sizi benden daha üstün kilan nedirki, kendi Ideolojinizi bana din ve devlet sistemi diye dayatiyorsunuz... benden dahami akillisiniz daha cokmu okudunuz daha tiplimisinizde, Allahin kelaminin jandarmaligina bürünüp, anlamadiklari halde kizlari kerhanelre sokar gibincesine bir araya tikayip, kim bilir neler yapiyorsunuz onlara....

Adam bir an sok oldu, ysida söyle 55 falan vardi, kisa sakalli... benim görevim teblig etmek deyip hemen kacarken... arkasindan teblig Resüle mahsustur ve sefaatta Allaha... öyle bos laffla Müslüman olmuyor...

Simdiye kadar belki bu sekilde disari attigim, ISLAM dini adina kendi ceblerine Misyonlerlik yapan 5 inci adamdi... daha önceleri bir tanesi beni, Diyanatede üyeyiz diye 5 Mark para vermistim, serefsiz yalani basmis