Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.03.2005, 03:18
eniskaya

Standard Aber natürlich....

ben sana gel Politik anlamda bir araya gelelim ve ortak sekilde devlet icin calisalim dedim.... ama sen mesela red ettin... yok ben Kürtüm, özgürlük istiyorum usw. tuturdun ve benim sahip oldugum ve senin sahip olmadigin tek bir tane madde diyemedin......
Seninle mesela gercek anlamda tam medeni ve dosdogru bir sekilde bir araya gelinmesi kolay degil, cünkü ön yargiyla olaya baktigin var...

Cogu insanlarda senin gibindir, olaylara her zaman ön yargiyla ve daha cok pay koparma pesinde olurlar.... o yüzden bu Kurandaki bir tavsiyedir...... ve bu olayi gercek anlamda aydin insanlar yasamakta..... mesela bir Yahudi bir Süleyman Atese mektup yazip tesekkür etmesi ve Süleyman Ates Hocamizi bir Mümin olarak tanimlamasi bence Islamiyetin yani Kurandaki dinin bir zaferidir.... Vatan gazetesinde bugün yayinlandi.. isteyen bir okusun...

Gercek anlamda din adami olanlar tüm insanligin cennete girecegini gayet iyi bilirler.... Mesela bir gercek anlamda Allahin Mesajini anlamis olan bir Türk Ilahiyatcisi, bir Hiristiyan Teolojisi vede bir Rabinin arasinda sadece Üslüp farki vardir....
Bu fark nedir.. "ha Kel Ali, ha Ali Kel"
Cünkü tüm dinler ayni seyi anlatir... Frieden, Baris ve güzellikler ve tüm insanlik icin esenlikler anlatir....

Olay yine Politikaya baglidir.... Politikacilar haben was gegen Frieden..... Krige bringt Macht Ruhm und Ehre gkauben die und natürlich auch Reichtümer... und womit machen die Krieg.... ???? damit man die Menwschen auf der eigenen Seite hat muss man Gott ins Spiel bringen, damit man die Leute nach Kreuz und faden Verarschen kann....

Dikkatini cekerim, bezeri kriterlerle sizleri kandirip, Türk halkinin üzerine saldilar, hemde acayip gercek disi bir sekilde....
Sizlerde inandiniz..... kendi kendinize Vaybeeee bana ne Zulüm etmislerde benimde haberim yok gibisinden....

Allah wird auch über euch Richten das ist gewiss und ich bin mir sogar ziemlich sicher Ihr werdet nicht all zu gut abscheneiden....

Selamlar
Enis