Senin Süleymanci Hocan tam
bir insan Azmani...... kaldiki sizlerden para toplarlar o paralarla kendi ceplerini doldururlar ve sizlerde cok iyi is yaptiginizi zannedersiniz....
Süleymancilar sizlerden Tsunamiler icin para toplar... langirt cebe.... isimleri yaridim yapanlar Listesinde aradim ama göremedim....
Yoksa vermislerde adamlar almamismi ??????
Olaylar biraz karanlik galiba.....
kaldiki senin Süleymanci Hocan ne bir Trabzonluyu tanir nede bir Trabzonu gezmistir..... Üstelik Kerhanecilerin en büyükleri zaten o Hocalardir... benim bazi arkadaslarim eskiden bazilarina söförcülük yaptiklarini cok iyi biliyorum...
Adam diyorki eskiden ben onlari kerhaneya tasirdim, simdi Haci Hoca manyagi olmualar benim icin Müslüman degil diyorlar.....
Olay nedir arkadasim biliyormusun....
BIR ASIRIDAN BASKABIR ASIRIYA GECMEK........
Sen Hocalarinin gecmisini arastir ve göreceksin tümü sapiktir Süleymancilarin.....
Ben adamlarin yüzüne söylüyorum... siz Müslüman degilsiniz.... ama adam yine bildigini okuyor....
Ist mir doch Egal..... ama sana sunu söyliyeyim... artik Sülocularin Erbakancilarin suyu kaynadi......
In 10 Jahren wird Sie nicht nehr geben... diese Art von Gewaltverhärlichung im Namen Gottes....
Merke dir... dein Sülö Hocan ist kein Gott und hat auch nicht einmal Studiert... hat weder Bildung noch irgendetwas anderes im Leben erfahren.....
|