Cenneti tapulayanlar
1.) Papast Leo der X (10 te)
2.) Humeyni beim Irak Krieg mit cennet Schlüssel..... pähhhhh
3.) Alle möchte gern Moslem... onlar girdikten sonra Hiristiyanlari yada Musevileri iceri sokmayacaklar.....
Yüce Rabbim senin cennetine nail olmadan insanlik senin cennetinin kavgasini yapiyor....
Biri digerini sokmayacakmis.......
Ben diyorumki... eger Kuran su abki haliyle gercekten dogruysa ve gercekten bir Allah var ise..... iyilik eden ve güzellikler besleyen ve hayati boyunca yrdim eden her kim olursa olsun CENNETE girecektir ve cok degerli bir insandi öyle kimse.......
Bunu Enis söylemiyoru Kuran söylüyor.... Bakara 62, Maide 69
Şu bir gerçek ki, iman edenlerden, Yahudilerden, Hıristiyanlardan, Sâbiîlerden Allah"a ve âhiret gününe inanıp barışa ve hayra yönelik iş yapanların, Rableri katında kendilerine has ödülleri olacaktır. Korku yoktur onlar için, tasalanmayacaklardır onlar.
Şu bir gerçek ki, iman edenler, Yahudiler, Sâbiîler ve Hıristiyanlardan Allah"a ve âhiret gününe inanıp hayra ve barışa yönelik iş yapanlar için korku yoktur. Tasalanmayacaklardır onlar.
BUNLARI KURAN SÖYLÜYOR.... ben degil, Ahmed Hulusi, Yasar Nuri, Süleyman Ates, Salih Akdemir, Imami Gazali, Imami Azam degil... ALLAHIN KENDISI söylüyor.......
CENNETI KENDISINE ML ETTIM ZANNEDEN ISLAM ALEMI DONSUZ GEZIYOR......
|