Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.02.2005, 14:48
Benutzerbild von turanyuecelxx
turanyuecelxx turanyuecelxx ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kurden und Problem......

Kürtlerin problemini daha hala anlamadim gitti ve Trde bukadar özgürlüge sahip olan bir halk daha hala hak talebinde bulunuyor.Tr devleti hitler rejimine döndürdün .Soykirimi yok kardesim nerden cikariyorsun bunlari.
Kürtler hic bir zaman bir devletleri olmadi ve olamazda .Ne zaman bir devlet asiret sisteminde yasiyorsa hicbir zaman devlet olamaz.
Benim fikrim söyle : Kürtlere Toprak verselerde, iki gün sonra o devlet yürüyemez ve dis güclerin etkisi altinda kalip yok olur.
Kürtler kendileri bir serüvene girip kasindilar ve kendi belalarini buluyorlar.
- Tr de yasayan bir kürt heryerde ekmek parasi kazana biliyor(TV,Sinema,Sanayi...).
Bence malesef Tr cok kardeslik serüvenine girdi ve böylelik namert ellerden böyle kötü elestiriler aliyor.
Siyaset yapma hakki olan Kürtler, bu hangi devletlerde vardir.
Daha düne kadar Irakta kürtleri öldürüyorlardir.Bugün senin gibileri Tryi sucluyor.
Siz Tryi anlamamizsiniz.Kendinize bir kahraman sectiniz ve o kahraman binlerce kürdü ölüme yolladi.Kürt Kürdü öldürümü ama kim kimi öldürdü.Leyla zana ve diger kürt savunistcileri AB ile yola cikmasinlar.
Sonlari cok kötü ola bilir.Türkiyeyi hic bir zaman Nazi-Sisteminle esitlemeye kalmayin.
Bin Yil baris icinde yasayan halklar niye birkeretten bu gecmis yüzyilda isyankar ve namkör olmaya basladilar.
Türkes hic bir zaman irkci degildi ve herzaman kürtleri kardes olarak gördü gelin beraber olalim dedi.
Ben Türküm dedikten sonra fasist oluyorum ama Kürt olan bir kisi dedimi hakkini ariyo.
Bu cok mantiksiz ...
En önemlisi insan olmak ve yasatmak ve yasamak.
Bir kac günden beri bazi kürt kisiler Tr yi kötülemek icin herseyi yapiyorlar...
Ama hic bir zaman basaramazlar bunu kendini bilen Türk genci olduktan sonra karsilarinda...
Kürtleri Problemi durmadan gündemde durup Problem ve Konu yaratmak...
Gec bunlari kardesim artik...
2005 yiz atik...... Birazda bakis acini degistir...