Heeee ???
Baslarim Atatürküne senin..... adamin ismini agzinizda sakiz ettiniz be.....
Atatürk Demokrat bir adamdi..... Laikliki ilkesi ise, bir korunma mekanizmasidir ve su an icin TR icin sart olan bir kanundur....
Ama belki Yasar Hocanin ve onun gibi Üstadlarin anlattigi sekilde Kurani tüm TR anlarsa belki o zaman bir Seriat sistemimizde degisiklik yapariz... tabi bizim Seriatimiz= Hukuk sistemidir... sizinkisi asip kesme sistemi....
Ayni soruyu iade ediyorum ve diyorumki Kuranda Atat mata diye bir sey yok... acaba Erbakan yyada Kaplancilik kuranda varmi.....
Veya neden Allah Atatürkü kahraman kildida digerlerini insanlarin önünde rezil kildi....
Veya neden benim GB me cok sayida destek ve begeni yazilari geliyorda sende yok.....
Yani Allahi siz usaginizmi saniyorsun ?????
Sizin demenizle Allah size gökten san söhret yagdiracak.... yok söhret degil.. deve yagacak....
ICh stehe für das ein, was du in deinem Leben nie erreichen wirst und deswegen solche Werte Abgrundtief hasst......
Atatürk öldü gitti, Allah Rahmet eylesin.... biz artik kendi yolumuza bakmaliyiz...
Aradan 80 yil gecmis bazilari hala kuyruk acisi icerisinde.... nedeni bir anlayabilsek, belki yardimci olcagiz ama Teröristlerlede sohbet olmazki....
Son kez söylüyorum Atat tek basina bir hicti ve hictirde, ancak etrafindaki arkadaslariyla dünya devi olmustur... demekki herkes ayni kafadaymiski Atatük basarili olmus......
Yani Atatükün gürüsü esittir = Inönünün, Raufun yada Fevzi Cakmagin görüsüne...
Demekki ecdadimizin hapsi ibnenin serefsizlerin tekidir onumu demek istiyorsun...
Yoksa Atatürk Allahmiydi senceki bu kadar basariyi tek basina yapsin....
Na was ist...... sen benimle tartismada degil kolay kola hic bir seyde bas edemezsin, sorulara cevap veremeyen insan ne anlar soru sormadan veya dünyayi kavramadan...
Hirsiza demislerki dünyaki insanlar nasil, oda aynen benim gibiler4 demis..
Sizler olmussunuz öyle... herkesi kendiniz gini Cahil zannediyorsunuz veya gücsüz....
Frag mal Saddam der kennst isch damit aus
|