Die Ideologen der Welt
Mesela BigPuma iste ein Ideolgist..... in seiner Ideologie ist er der Herrscher über die Welt... onun icin asip kesmekte... im Unterbewusstsein, pikst er sich die Leute raus die Ihm überlegen sind und möchte diese am liebsten Töten bzw. los werden....
Onun gibi dünyada bir cok Devlet adami gelmis gecmis,
Hitler, Saddam, Humeyni, Stalin, George Busch, Erbakan, Gaddafi, Scharon, Millosevic usw....
Bunlarin zamaninda Halk kan kusuyordu savastan savasa gidiyordu.... ölüm dört göz gezmekteydi veya devlet dislanmis hal aliyordu.....
Oysa Atatürkün zamaninda Halk onu sevmeyi birak, adamlar Kemelin askerleri geliyor dediklerinde kundaktaki cocuklarini unutarak evlerinden disari cikip Askerleri görmeye gelirlerdi.....
O zamanin Halki Atalari icin canlarini bile vermisler..... Canakkalede "ben sizlere ölmeyi emrediyorum" kelimesini ben gecenlerde bir Neuseelandli bir Canakkale savas Filminde duydum ve gurulandim..... demekki düsmanlarimiz bile saygi duyduklari bir adamdi....
Vatandaslar "Biz seni taniyoruz Pasam sen bizim kötülügümüzü istemezsin" kelimeleriyle yapiulan reformlarla hayat bulurlardi ve bir cok yerde sevgiyle karsilanirdi...
Cünkü o zamnaki insanlar Atatürkü ve arkadaslarini taniyorlardi ve seviyorlardi.
Atatürkü onlar taniyordu ve seviyorlardi......
Bizler tanimiyoruzki..... nesini taniyacagizki... bizim kicimiza namusumuza ve mal mülkümüze bir sey eden yokki Atayi ve silah arkadaslarini taniyalim....
Ama o zamanki vatandaslar öyle degildi.... yapilan Savaslar ve alinan basarilar sonucu Hürriyetine kavusan bir millet artik dinini acik bir sekilde eda eder hale geldi....
Evet TR nin Müslüman kalmasi Atanin ve silah arkadaslari sayesinde olmustur.....
Kurtulus savasindan sonra
DIN YINE DEVLETIMIZ ÜZERINE FARZ OLMUSTUR
Ondan önce Farz degildi.... isgal edilmis kölelestirilmislerin dini olmaz.... cünkü Hürrriyeti olanin dini olur....
Bos bu insanlar bossssss bosssss.... allah onlari Cahillikle cezalandirmis... razi olsunlar bari
|