Evet en büyük örnek odur
insan bu kadar ard niyetli olamaz...
Ben acik sözlüyüm... 10 yil önce bu kafada degildim, bu düsünceleri üretecek beyin bende yoktu, anlayacak beyinde yoktu...... ne zamanki anlamaya karar verdim... anladim ondan sonra bir seyler beyinde olusmaya basladi... vorher wie bei fast allen Türken, nur Vakuum..... auch ein Uni bringt da nicht viel... cünkü Uni sosyal.kültür dersi vermiyor, sadece uzmanlik alanlariyla ilgili ders verir....
BigPuma iste ein Ideolgist..... in seiner Ideologie ist er der Herrscher über die Welt... onun iicn asip kesmekte... im Unterbewusstsein, pikst er sich die Leute raus die Ihm überlegen sind und möchte diese am liebsten Töten los werden....
Onun gibi dünyada bir cok Devlet adami gelmis gecmis,
Hitler, Saddam, Humeyni, Stalin, George Busch, Erbakan, Gaddafi, Scharon, Millosevic usw....
Bunlarin zamaninda Halk kan kusuyordu savastan savasa gidiyordu.... ölüm dört gezmekteydi veya devlet dislanmis hal aliyordu.....
Oysa Atatürkün zamaninda Halk onu sevmeyi birak, adamlar Kemelin askerleri geliyor dediklerinde kundaktaki cocuklarini unutarak evlerinden disari cikip Askerleri görmeye gelirlerdi.....
Bos bu insanlar bossssss bosssss.... allah onlari Cahillikle cezalandirmis... razi olsunlar bari
|