Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.01.2005, 00:31
eniskaya

Standard Baslarim simdi yakisikliliga

ben nonun pesinde deyilim... ihtiyacim yok.....

Ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol..... birakin ya su küfür müfür olayini.... adam gibi seviyeli insanlar olalim.... utandiralim dünya Alemi... yardim sever insanlar olalim... Salih AMel pesinde kosalim...

Ben Almanlari Schieß Türken dedikleri zaman utancimdan yerle bir oluyorum cünkü yapilanlarla adamlar cooooook coooook hakli.....

Hele hele bir Islam Alemi var... serefsizler Tsumanide kimseye yardim etmediler..... Hiristiyanlar yardim etti... hele hele Almanya...

Iste Allah AB ve benzeri degerleri tasiyanlari seviyor.. ve her zaman mükafatlandiriyor.....

Dosdogru olamktan daha zor hayatta ben baska bir sey göremedim.... dogdogru olamk... gerektiginde aile fertlerine karsi mahkemede aciklik yapmaktir.... bu sadece misal....

Olay tip olayi degil... felsefe olayi... hayat tarzi..... ben her dedigimin arkasindayim ve her zaman aynilari konusurum......

Sohbet icin bazi kurallar gerekir..... kavramlari bile tertisirken isi kisisellige tasimanin zerre kadar anlami yok......

Dinide tartisalim Politikayida... ne varki bunda ... ama adam gibi Türklüge yakisir bir sekilde.......

Birakin su küfür müfür ve insalari kücük düserme ugraslarini.......

Atatükün o güzel lafi aklimdan hic cikmaz "Cahil Halkla ancak savas yapilir"

Medeni halka karsi savas imkanin bile olmaz. cünkü onlar ona imkan vermezler ve sana karsi haksizlik yapmazlar