Atalarimiz olmasaydi... Ot gibi sürünmekteydik... ne din ne devlet ne mal ne mülk... hatta bizler hayatta bile olmazdik.....
Attaürke o yüzden Türklerin Atatsi denmis... yani tüm Silah arkadaslarini iceren bi seref Ünvanidir..... tüm seref ve güzellikler onun üzerine olsun.... olmusta zaten.... bir savas Kahramani ve devlet Üstadi....
Grocos arada sirada tek tarafli düsünen birisi..... önceki katilamlarimda... Grocos cok aktivdi Forumda.... sadece kendi taraflarina yontam peyinde... oysa Politika her iki tarafin cikarlarini gözeterek yapilir.... zaten bu zihniyetten Tr nin karsisinda herhangi ne savasi nede Politik basari elde edebildiler....
Cünkü Allah hep haklinin yanindadir... egal welcher Religion....
Benimde büyük dedelerim ve amcalarim katilmisti.... hatta bizim köylünün birisi, yaklanan Yunan Genaralinin bekcisiydi.....
Etrafta gecen Türk askerleri ona bakip gülerlermis o da onlar Türkce sövermis....
Cumhuriyet Filminde Atatürkle karsilikli sigara ictiler ve Atatürk on misafir sekilde yaklasti ve daha sonra Yunanistana geri gitti....
Bu Genaral yanlis degilsem Trikopis di.... uzun zaman gecti aradan hem isimleride kolay degil....
Yunanistanda yazdigi kitapta, Atatürk icin "En zarif Asker" hitbinda bulunmus
bildigim tek sey var dünyada gecerli olan ve huzura erdiren
Dinde: Kurndaki Orijinal din
Devlet: Laik Sosyal Demokrasi
Futbolda: Trabzonspor (das mustte sein

)) hehehe )
daha iyisi varsa ben taniyorum.... ve ne mutlu banaki Türküm.... ecdadimla gurur duyuyorum....