Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.01.2005, 11:18
eniskaya

Standard Auch meine Groß groß eltern waren

dabei... sogar einige sind nicht mehr zurück gekehrt..(groß onkel von meinem Vater), aber der Opa von meinen Vater ist verletzt wiedergekehrt und sein Vater hat Ihn damals nicht wieder erkannt so abgemagert war er....

Das sind wir.. wir sind Stolz auf unsere Großeltern sotolz uaf unsere Republik und stolz das wir zu denen göhören die das begreifen.....

Simdi evede siidet gördükleri topyekün dogrudur.... hircin olmalari bas olma arzularinin arkasinda yatan Piskolijik buzuklukta zaten oradan kaynaklanmakta....

Ama bu demek degildirki.... gercekleri deforme etsinler... seylerinin havasina atip tutsunlar.....

Din konusundada aynilar..... hem dinde deforme edilmisler hemde Demokrasi ve devlet anlayisinda.......

Man muss sehr sehr Objektiv denken und handeln und die geschenisse zu begreiffen....
O yüzden ben mekalemi/yazimi ard niyetle yazmadim..... bakalim beyinleri ne cevap üretebilecek..... bir sey üretmedi ya zaten....

Sen deme o demesin bu demesin.... bunlar daha nasil adam olacaklarki... ben en azindan bir söylemis olayim... beyinleri yetzerse cevap yazsinlar ve benim cehaletimi gidersinler o zaman.....

Dogruyu söyleyene yer yüzünde kimse bir sey diyemez.........

Bu arada.... HURAFET OLAN... yani dine monta edilen Kavurma sölenide hepimize kutlu olsun....

Iste buda Ataya monta edilen milyarlarca Huraftlerin dine monta edilmisidir....

Demdigim gibi her sey ici icedir

Selamlar
ENis