Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.01.2005, 11:47
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard KOCAMAN bir Aykut !

Bir gün KOCAMAN Aykut bizim Teknik Direktörümüz olacak!
Ben buna inaniyorum!

Benim ÖNERIM
-&gt Christoph DAUM Milli Takima
-&gt Aykut KOCAMAN Fenerbahce"ye

Tersi de düsünülebilinir ama Aykut"un daha büyük bir kulüpte tecrübesi olmadigi icin Milli Takim"da basarili olmaz.

Ama Christoph DAUM"u ideal bir Milli Takim antrenörü olur!
Hem Türkiye"yi cok iyi artik taniyor hemde artik cok cok tecrübeli!

Ideal birisi!

Ama onun yerine bilmem kimler düsünülüyor!

Sen başarılı ol her kapı açılır

"Malatyaspor ikinci yarıda Boliç ve Osterc"e göre oynayacak" diyen Aykut Kocaman, F.Bahçe Teknik Direktörlüğü için bu yorumu yaptı.

Malatyaspor"un başarılı teknik direktörü Aykut Kocaman ile hem ilk yarıyı hem ikinci yarı hazırlıklarını konuştuk. Boliç ile ilgili eleştirileri, F.Bahçe ile ilgili hayallerini, zirve yarışı hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Kocaman"ın yanıtları:

EKSİKLERİMİZİ GİDERDİK
"Malatyaspor"da ilk yarı düşündüklerimizin büyük bölümünü gerçekleştirdik. Devre arasında da eksiklerimizi tespit edip, giderdik. Gol bölgelerinde daha etkili olabilmek için Boliç"i aldık. Boliç, Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu. Bize büyük katkısı olacak. Karşıyaka"dan transfer ettiğimiz genç Yertek"ten de ilerisi için çok umutluyum."

BECERİ ÖNEMLİ
"Boliç ve Osterc"in pres yapmadıkları doğru. Ama ben de bunun tam tersini savunuyorum. Futbolda önemli olan topu kullanma becerisidir. Topu ne kadar iyi değerlendirirseniz o ölçüde başarılı olursunuz. Boliç ile Osterc de bu özelliklere fazlasıyla sahip. Biz de bundan yararlanmak için ikinci yarıda onlara göre bir oyun sistemi ile oynayacağız."

F.BAHÇE DÜNYA TAKIMI
"F.Bahçe"den teklif alırsam elbette çalışmak isterim. Nasıl oyunculukta başarılı olursanız üç büyükler tarafından kapışılırsınız; teknik direktörlük yaşamında da aynı şeyler geçerli. Başarılı olup istikrarı yakaladığınızda her kapı açılır. Şampiyonluk yarışında F.Bahçe, oturmuş kadrosu ile favori. Ancak geçen sezon bu dönem Beşiktaş"ın favori olduğunu unutmamalı. Yine de dünya takımı olma yolunda önemli adımlar attılar."
<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/sup101.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/sup101.html</a>