Üstadlarimizin devletimizi canlari pahasina koruyup Canakkalede verilen dünya standardi kahramanlik ayrtik Sinemalarda.....
Din ve aklin geregi yaptigimiz Cihad savasi Canakkale ile baslayip bir aralar maglubiyetlede sonuclansa, Kurtulus savasiyla son bulmustur.....
Yasayan Gazilerimizin ellerinde öpüp, Sehitlerimize Allahtan Rahmet diliyoruz.....
Iste Allahin mekanizmasi.... kesinlikle hakli olan kazanir ve Muzaffer olur......
Site Cihadin dört boyudundan birisi olan Devleti, mali, mülkü, cani ve Namisu koruma amacli savasin ta kendisi......
Yaklasik 6 devletten toplanan arsiclerle hazirlanan bu dünya gercegi Film, ayni zamandada Avuyturalya ve Yenizelandada yayina girecek......
Benim tavsiyem, buradaki bazi Atatürk ve silah arkadaslari düsmanlarina......
Siz bu Filmi mutlaka seyredin ve devletin serefin ve hasiyetin nasil kazanildigini ögrenin, TC ne gibi zorluklarla kurulup ne gibi sartlar altinda su anki halini almis.....
Birde hic Uni bitirmeden, hic bir egitim görmeden ve hicbir dünya ve kainat, yani din uzamnligi olamdan, kalkmis devleti teslim alma pesindesiniz....... olacak sey degil....
Simdi ecdadimiz can versin bir Deokratik dünya standardi bir devlet kursunlar, sizlerde gelin gidip Hiristiyan ve digerlerine taslim edesiniz.....
Sizin gibi düsünenler elinde su an diger Islam ülkeleri var......
Topunu bir araya getirsen bir adam etmez......
31 yüzyilin örnek ve model devleti olan Türkiye emin adimlarla ilerlemekte ve kendini artik her sahnede göstermekte.....
Ne mutlu Türküm diyene ve ben cok mutluyum...

)
Selamlar, Sevgiler
Enis