Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.01.2005, 13:40
airdem

Standard Asya dayanışması 2 Şubat"ta!

Pasfotomaç"ın "Asya depremi mağdurları için maç oynansın" kampanyası Federasyonu da harekete geçirdi. Özel maç 2 Şubat"ta İnönü"de..

Türkiye Karması ile Alex ve Carew"in de yer alacağı yabancılar karması 2 Şubat"ta, İnönü"de felaketzedeler için oynayacak....

Başkanlar Birarada
Futbol camiası Asya"daki felaketzedelere yardım için kenetlendi. Gazetemiz yazarı Turgay Demir"in önerisi dün Futbol Federasyonu tarafından resmen kabul edildi. Federasyo"nun Levent"teki binasında yapılan toplantıya Başkan Levent Bıçakçı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan katıldı.

Medya Destek Olmalı
Basın sözcüsü Zekeriya Alp, Güney Asya için başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla, 2 Şubat"ta Türkiye Karması ile Türkiye"de oynayan yabancılar karmasının maç yapacağını ve tüm gelirin FIFA"nın oluşturduğu havuza aktarılacağını kaydetti. Beklenen ilginin gösterilmesi için medyadan yardım isteyen Alp, maçın büyük ihtimalle İnönü Stadı"nda oynanacağını söyledi. Federasyon, 9 Şubat"taki Türkiye- Tunus, Meridyen Kupası Gala Milli Maçı gelirlerinin de depremzedelere verilmesi için talepte bulundu.

Daum, Hagi, Del Bosque
Federasyonun açıklamasıyla artık olay resmileşti. Asya"da hastalıkların pençesindeki insanlar için, 2 Şubat"ta, "yardım maçı" oynanacak. Bu maçta Türk futbolunun tüm yıldızları sahada olacak. Türkiye Karması"nda, Hakan Şükür"den Tuncay"a, Sergen"e, yabancılar karmasında ise Alex"ten Carew"e, Mondragon"a kadar bir çok yıldız yer alacak. Türkiye Karması"nın teknik patronluğunu Ersun Yanal yaparken, yabancılar karmasında, Daum, Hagi ve Del Bosque"nin birlikte sahaya çıkması düşünülüyor. Üç hocaya teklif bugün iletilecek.