Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.01.2005, 15:47
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tabiyat Bizden Intikam Aliyor.

Bir Agac kesildiginde Ormanlar yandiginda hayvanlar yok edildiginde neden insanlarin sesi cikmiyor.

Dünyayi kapitalizim ugruna zehirliyenler nerdeler.

Savas ugruna milyonlarca insan katlediliyor o insanlara saygi durusunda bulunulmuyor.

Ama bir Afat oldugu zaman herzaman ayni sahneleri görüyorum herkes Insanlara yardim etmek icin yarisiyor.

Ve bunuda propaganda aleti olarak kullaniyorlar bak ben yardim ediyorum ben demokratim deme cürreti göstere biliyor.

Benim merak ettigim seyy acaba o insanlar Ormanlar yok oldugu zaman nerdeler hayvanlar katledildigi zaman nerdeler.

Dünyayi zehirli gazlarla zehirlendigi zaman nerdeler acaba bunlar icin neden yardim toblanmiyorda.

Insanlar afatlarda öldümü yardimlara kosuluyor acaba gösteris olsun diyemi yapiliyor bu yardimlar yoksam insani duygulari oldugu icinmi yapiliyor.

Halbuki o insanlar zamani gelincede bombanin en kuvvetlisini ve tabiyatin en büyük yok edicisi deyillermi.

Allahin verdigi nimetleri yok eden insan oglu Acaba o nimet veren Allah icin napmistirki.

Herzaman yok etmek icin birbirleriylen yarismislardir ve yokta ettiler tabiyati.