Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.01.2005, 16:47
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard ikide bir gevezeyip durma

tartisacaksan adam gibi tartis bir boktan cakmiyorsanda sus?

ben o devlete vergi verecegim o devlete hizmet yapacagim yani hayvancilik ciftcilik sekerparcarcilik gibi üretici olacagim.

o serefsiz devlette bana kazik atacak hangi devirde yasiyorsun lannn devenin nali?

adamin cani cikiyor tarla ekiyor biciyor devlet geliyor arazinizi satacaksiniz buraya baraj yapacagim satmazsan silah zoruylan alirim diyor.

ve aliyor 100 milyon bir fiyat biciyor ama parasini hemen vermiyor 10 sene gectikten sonrada parani veriyor bununnnn neresiii Demokrasiiii ulannnnn neresiiiii.

siktirrr gitt karsimdan ikide birde benim yazilarimin altina beyinsiz konular ekleme bende seninkilerine eklemem?

atatürk olmasaydiii kim bilir sen kim olurdun olemmmm daha tunceli kizilbaslar bile onun arkasindaydilar savas bittikten sonra neden acaba o kizilbaslar ayaklandi.

kisilbaslari sevmedigimi sende biliyorsun onlari sevmem?
onlar bile atanin özgürlügünü demokrasisini ne oldugunu anlamislardi kizilbaslarki Osmanli Düsmanidirlar.

bugün yunan meclisinde senin Türkler millet vekili oldugu zaman Kurana el basarak göreve basliyorlar yunan bile sizin gibi serefsizlerden daha serefli sizin gibi Hiristiyan tohumlarina vergi verecegime.

yunana ermeniye verseydimde daha iyi olurdu????????????????????????