Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.01.2005, 16:13
eniskaya

Standard Medeniyet yavas yavas islemeye basladi

yillardir Almanyada calisip paralar kazandik, Allah Alman devletinden razi olsun.

Halkimizin fakir zamaninda is imkani sagladi ve ani zamanda hem kendine hemde bizklere kar cikardir...

Yani karsilikli cikarlar cercevesinde burada yasadik ve yasamaktayiz.....

Demokrasinin yayginlasmis oldugu Almanyada cok seyler algilama imkani bulduk ve devletimizin yavas yavas ayni düzeye cikmis olmasi bizi mutlu ediyor...

Hem din anlayisi hemde Polirik alanda yapilan son yillardaki yatirimlar ve calismalar ancak meyvesini vermeye basladi bile....

Genannt sein da nur.....

Üniversiteler alninda yaptigi calismalar ile Oktay Sinanoglu

Din alaninda yaptigi calismalar ile
Yasar-Nuri Öztürk ve Salih Akmedir

Plitik alanda yaptiklari calismalar ile
Abdullah Gül ve Recep Tayip Erdogan

Bu isimler sadece Dahilerimizinden bir kac teneleri, son yillarda yaptigi acilimlarla Türkiye acayip bir büyüme gerceklestirdi.....

Ben kaniyimki 2005 yili cok daha süper ve daha iyi gececektir....... insallah yavas yavas geri dönme islemlerimiz gerceklesir...
Kimbilir beki Almanlarda Türkiyeye calismaya gelir...... bu bize gurur verir hemde birz bizde Almanlara yardim etmis oluruz....

Iste bu olay tam bir medeniyet cercevesidir...... bunlarin farkina varan dininde farkina varabilir ve tüm dinlerin özünün tek oldugunu anlar ve hayatina uygular.....

Ben sadece Ali Imran 199 diyorum... merak eden okusun....... benim buraya yazmam ile kimse aklinda saklamaz ve acip Kuranida okumaz...