Senin zerre kadar hakkin yokki
Sen kim oluyorsunda hakkin var olsun.....
Ben yillardir hem devletci kimligimle dögru dürüst faydam olmadigi halde, senin Terörist kimliginle ne hakkin olabilirki....
Atataürkün senin üzerinde o kadar hakki vcarki, o hakkin yaninda sinek gibi ezilirsin...
Biraz aklini kullanirsan, senin Babanin Türk olmasini sagladi... ama sen kendini bu durumla rahat hissetmiyorsan, zaten Türk olmazsin...
Eger Türkte degilsen..... bu Forumda Ataya laf atma hakkina zaten degilsin, cünkü kanin buna müsait degil.....
Benim büyük dedelerim Tarbzondan kurtulus savasina katilmislardi, bir cok akrabalarimizdan geri gelende olmadi....
Bu adamlar devleti icin cani vermisler, senin gibi OTlarda gelip hakkimi helel LAGA LUGA...
Baska bir sey yok......
Sen Atyi anlayacak kafada degilsinki..... acaba Elmalili Hamdi Yazira Tefsit emrini kim vermis, Diyanet isleri baskanligini kim kurdurmus.....
Bak Cahil Herif.... isteyen Zinada yapar, isteyen adamda öldürür, isteyen icki icer, isteyen Kerhaneye gider...... isteyen istedigini yapar..... SANA NE..... sen baskalarinin basina ALLAH TARAFINDAN JANDARMAMI kesildin......
Demokratik sitemde her sey vardir ve var olmali... kimsenin hakkini kisitlayamazsin.....
Sen bunun pesindesin... Kanunlar nizam intizam var... herkes yaptiginin karsiligini kanunlar cercevesinde görür....
Ama sen kalmis senin Kiro dinini bizlere dayatmaya......
Ben senin Müslümanligini kabul etmiyorum edemem, cünkü ben Tefsir okudum, hemde cesit cesitlerini.... Senin sölediklerin yalan sifatina girmekte...
Simdi Bir Elmalili yada bir Süleyman Ates yada diger Üniversite Hocalari anlamayacakta sizler anlayacaksiniz ??????
Ben Üniversitede okudum ama Kurandan okumadim Matematigi yada gidip Hocadan ders almadim....
Demekki devlet isleri ile dinin fazla alakasi yok, en azindan hepsi Kuranda yazmiyor....
Kuran sadece cerceveyi verir, degerleri ürten ayarlayan insanlardir....
Ama buda akilli insanlara mahsustur... Enayilere degil
|