Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.01.2005, 10:54
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kanli türk lirasi

Türk lirasi ne kadar gecenlerde deyersizseydi okadarda kanliydi.

Üzerindeki beton kemal fotosunu bence yeni türk lirasindan indirmek lazim.

15 sene boyunca enflasyonla Dogu Bölgesini sömüren TC ve tuvalet kagidi kadar deyerindeki lirasi millete kan kusturmustur.

Doguda barajlar yapildi millete ozamanin parasi deyerinde fiyatlar bicildi 100 milyon luk bir arazije fiyat bistilar ama o yüz milyonu hemen vatandasa vermediler.

10 sene sonra paralari verildi vatandasin ama 100 milyonun deyeri tuvalet kagidi kadar deyerliydi?

Simdi size soruyorum bumu örnek Islam ülkesi bumu insan haklarina saygida bulunan bir ülke.

Türk lirasi milyonlari milyarlari bize tanitti ama Kanli oldu bu is insanlari hice sayan sonrada onlara hakaret eden Diktatör Kemalin TC si su son günlerde yikilmak üzere.

Zorlan o serefsizin rejimini millete cici göstermek istiyenler bir ginsinler nasil kendi milletini sömürüyor o ülke görsünler.

Doguda barajlar yapiliyor ama bosaltilan köylülere paralari verilmiyor hayvanlar yerine koyuluyorlar.

Hastaneler yok ama bizim bosaltilmis köylülerin paralariylan Istanbullarda sarhoslar icin lüks hastaneler yapiliyor bizim tonraklarin paralariylan oralar aydinlatiliyor.

Petrolde üretiliyor bakir kömür ve diyer madenler cikariliyor Istanbul izmit bursa gibi illere tasinip ordaki Türk oglu türklere rahatlik sagliyorlar.

Ben öyle demokrasinin icine edeyim birde bizim millet göc ettimi sehirlerimizi kirletiyorlar diyorlar.

Dogudaki madenler enerji ve pamuk paralari neden dogu milletine birakilmiyorda bir iki serefsiz kemaliste birakiliyor.

Türk lirasi gecenlerde kanliydi milyonlar milyarlar yaziyordu üzerinde kimini ac birakti kiminede kanli ekmek yedirdi.

Hakkimi helal etmiyorum ben o köpeklere benim tobragimin paralariylan bati illerinde otobahnlar yapan fabrikalar acan lüks okullar yapip edensiz kisilikliz insanlar yetistiren.

Diktatör kemalist devletine hakkimi helal etmiyorum Haram olsun.

Vergilerimizi veriyoruz üretiyoruz tüketime gelince bati illerinde üretilenleri mecburen almaya zorlaniyoruz.

Kanli türk lirasi 15 sene boyunca Dogu milletine kan kusturmustur.