So ist es
insani halife kilan ve insanin icinde kendi Enerjisini var eden bir Allah... yani Allah icimizde.... onu en güzelligiyle meydana cikarip salih Amel ile dünya hayatimizi süslemek....
Benim kanaatimce Islam Alemi namkörler...... A dan Z ye hepsi namkörler ve Allahi hem inkar ediyorlar hemde kendilerini adam sayiyorlar...
DKurandaki dinden bey haberler... Alinin Velinin erkkelesmis ideolojisinin pesinde kosup, adamiz diye gezinip duruyorlar......
Benim sahsi görüsüm, Ilsam Aleminin su anki yöneticilerinden adam olmaz...
Din ve devletislerini birbirinden ayirmadiktan sonra yüze cikmalari ASLA MÜMKÜN OLAMAZ......
Din bireysel ve evrenseldir, devlet ise degerler toplulugu ve dünyevidir... ama gelde anlat.... koyun kafalailara...
Ben Pragda ekiden Avrupada 30 yil süren Mezhep kavgalarinin basladigi yeri ziyaret ettim.... adamlar 30 yil din yüuünden vura vur etmisler ve sonunda Westfälische Frieden ile dini Politikadan cikarmislarda insanlarin hayatini kurtarmislar.......
Haci Hicayi ve Papazi yada Rabiyi bir isin icine sokarsan... iste bu kisiler insanligin anasini bellerler.....
|