Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.12.2004, 18:18
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard yine inanmazsiniz ya .... kesin !

slm lar bjimnastikk severler tabe inanmiyacak yine türlü versiyonlar dükülecek bu beni 6S li arkadaslari andiriyor biz seneler evel söylerken kimse inanmiyordu hatta yakin zamana kadar hala inanmiyanlarda var ....
neyse ben size birakiyorum .......

------

Bir kibrit çak kampanyası!

Gazeteciliğimin ilk yıllarında, "bir kibrit çak" kampanyasını izledim. Yani, Beşiktaş para dilendi! Daha sonra Beşiktaş"ı parası yok diye kamp yapmak için otellerin bile kabul etmediğini de bilirim. (Beşiktaş"ı alıp İskenderun"a kampa götürdüm...)
Dahası var. Futbolculara maaş verebilmek için iki efsane isim Hakkı Yeten ve Süleyman Seba"nın Beşiktaş çarşısında bilet sattığının da tanığıyım.
Yani o kötü ve kara günlerde hep oradaydım.
Sayın Başkan çocuktu, belki babası Erdoğan bey anlatmaya utanmıştır.
Beşiktaş borçlular tarafından (Kulüp şirket olmuş Avustralya"ya iplik satmıştı. 80 ihtilalinde kulübün defterlerine el konulmuştu..) tek kelime ile sarılmıştı. Erdoğan Bey Beşiktaş"ın borçlarını üstlendi ve Beşiktaş kurtuldu.
Bu nedenle Beşiktaş şeffaf yönetilsin diyorum ve Sayın Demirören"e soruyorum:
1- Denetleme Kurulu"nun raporlarına göre 31 Ağustos itibarıyla BJK"nin borcu 11 trilyon. A.Ş"nin borcu ise 68 milyon dolar. Beşiktaş"ın gelirleri ise 18 milyon dolar civarında. (Demek ki borç 28 milyon dolar değil..)
2- İnönü"nün yapımı için yapılan anlaşma 2.5 milyon dolar. Ödenen para 3.5 milyon dolar. Fark neden?
3- Fulya projesini şu ana kadar gizli yürütmenin anlamı nedir? (İcra kurulu başkanı Adnan Demir"in hiçbir şeyden haberi bile yok.) Bu eleştiri Beşiktaş"ın sırlarını vermek için yazılmadı. Beşiktaş, Galatasaray gibi olmasın diye yazıldı.

KAZIM KANAT (Bjimnastikk yazari so ganz nebenbei)

Quelle : <a href="redirect.jsp?url=http://www.sabah.com.tr/yaz55-80-124.html" target="_blank">http://www.sabah.com.tr/yaz55-80-124.html</a>