Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.12.2004, 17:14
eniskaya

Standard Ben..... !

varmi deyecegin........

Senin Hilafetullahul Seytanatul devletini istemiyorum....... istemiyoruz... arkadas.....

Sizleri begenmiyoruz.... ne beyin olarak ne tip olarak nede tahsil olarak nede yasati olarak.....

Hele hele Müslüm,an olarak hic begenmiyoruz.... cünkü Kurandaki dinle karsilastirdigimizda sizler Kafir veya dinsit durumuna düsüyorsunuz.....

Kisacasi....... bir Idfeolojiye gönül vermis... beynini sadece o yönde drillen etmis kimse, asla Allahi ve Kurani tam anlamiyla anlayamaz...

ANCAK SIZLERIN GIBI DEFORME YASaR VE YASATIR.....

Sizler adamlarin yatak odasina kadar girersiniz girebilirseniz..... hic af etmezsiniz.....

Ben ve benim gibilerin bir görevide.... sizlerin gibi OT insanlari teslamak.... Ilim bilim ve Kuranla vurup nakavt etmek....

Sen su o senin OT devletini bir türlü senaryo halinde yazamadin bu Foruma gitti.....

Yaz bakalim o senin OT devletin neymis.... aban kac tane kari vereceksiniz onu bir ögrenelim bilelim......

Ha noch was...
Ben Sera isterim.... nasil Iran saatligine nikah kiyarya aynen öyle...... bunlarida verecekmisiniz..... ????????

Yaz su OT devletinide benden kurtul.... yoksa bu Forumda fazla überleben edemezsin....

Ancak bilgin ve kapasiten varsa uzun zaman aykta kalirsin......

So ist das....

Bilen insan, bilmeyen hayvan..... nede dogru