Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.12.2004, 21:04
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard avrupa svda ve düsmanligi

&gtne yazikki su avrupa sevdasi yüzünden gün gectikce ülke olarak itibarimizi kaybediyoruz.

kücük bir cocuk gibi "girmeliyiz" diye inatlasiyoruz.&gt

yok vallah o senin hayal mahsulün..AB sevdasi yüzünden ne onur kaybediyoruz ne de utaniyoruz..tam tersine kendimiz kendi inisiyatifimizle bir bok yiyemedigimiz icin AB motoru ve dinamigi sayesinde, ilkel kanunlarimizi degistiyriyoruz..adam gibi demokrat bir ülkenin yapmasi gerekenleri yapiyoruz..ifade özgürlügü gelisiyor..ekonomide cal cirplari önleyecek kanunlar cikiyor..AB normlarina uygun seffaflik esas oluyor kamu ekonomisinde.. bu utanilacak bir sey degil, tam tersine onur duyulacak bir seydir..ama ayip olan tek sey devletimizin milletimizin bu güne kadar bunlari yapmamasi ve AB yi bekleyip son iki yil icinde hepsini yapmasidir..

&gtyahu kardesim: avrupali seni isteseydi, seni birlige uygun görseydi sana taaaa önceden gelir üyelik teklif ederdi...&gt

Bu isler istemekle, sevmekle ,sevismekle olmaz..10-15 yillik süre var..degistirdigin kanunlari uygulamayada koyarsan sorun olmaz..

&gttayyip bey avrupalilara durmadan taviz verecegine, ülkesinin hürriyeti ve egemenligi icin gereken adimlari atsin.&gt

Ne tavizi?? taviz maviz yok bu iste..AB askina yaptigin her sey türkiye vatandasinin faydanasina..

&gtgüclü bir Türkiye`nin avrupaya ihtiyaci yoktur.
o güclü Türkiye ideali ise egitim ve ilimden gecmektedir.&gt

Egitim ve ilimin yolu ise su an büyük ölcüde Avrupadan geciyor..herhalde orta asya veya ortadoguda gectigini söylemeyeceksin

&gtavrupa sevdalilarina duyurulur.&gt

Ben sahsen avrupa sevdalisi degilim..ama Avrupanin su an dünyadaki en zengin-cagdas-bilimsel-demokrat birlik topluluk oldugunu da cok iyi biliyiorum... bu özelliklerden mahsun türkiyemizin ise geleceginin en iyi bu birlik icinde olduguna inaniyorum