GS - FB macinda aklima takilanlar:
Bazi pozisyonlar cok konusuluyor. Örnegin Orhan Ak"la Mehmet Yozgat"linin pozisyonu.
Izlerken ilk Orhan Ak"in sinirlenip Mehmet"e tekme attigini sandim ama sonra ondan önce Mehmet"inde Orhana bir temasi oldugunu gördüm.
Ikiside sert olmadigi icin bence Papila kart vermedigi dogruydu. Ayrica yan hakemin önünde oldu olay. O Papila"yi uyarabilirdi. Orhan"in dirdir yapmasina verdigi sari dogruydu bence.
Diger pozisyon Tuncay"in penalti pozisyonu. Arkadan cekildi ve düsürüldü Ayhan tarafindan.
Ama nedense bizim hakemler bu tür pozisyonlari vermiyorlar. Anlamis degilim. Oysa topsuz alanda da penalti calindigini bilirdim. Carew"e, Hakan Sükür"e ve diger uzun boylu forvetlere cok yapiliyor ama hic calinmiyor.
Ve son pozisyon. Ayhan"in hakeme "hassiktir lan" dige bagirmasi. Nasil oluyorda o yürekli hakem o anda hem gördügü hem duydugu bir hakarete kart cikartmiyor!?! Yuh derim buna, hele hele Besiktas - Samsun macindan sonra. Ve o maci izleyipte cok iyi yönetti diyenlerede burdan bir Yuh demeyide esirgemek istemiyorum.
|