Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.12.2004, 13:15
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard kel kafamdan sen suclusun

Hi,
hat euch schon einmal jemand die frage gestellt, warum Fethullah gülen (der Hyperfundamentalist) in de USA ist. Ich sage es euch.....Fethullah pez...enginin ABD de okullari var, büyük bir cemaati var ve ABD den destek aliyor...niye mi?

-&gt "F. Gülen bir pez.. degilse bana göre ona bu iftirayi atani en ala serefsiz bir pez... olmasi gerek. göze göz dise dis. onun pez.. olmadigindan kesin kani olduguma göre bu pez... ancak ve ancak sen olabilirsin.
sen onun poposundan düsen artiklarina kurban olasin."

Cünkü ABD TC ye ISLAM DEMOKRASISI kilifini koymak istiyor, yani laikligi, sosyal, hukuk devletini kaldirmak istiyor.

-&gt"zaten dünyada insanlarin baska isi gücü yok su türkiyedeki zalim laik devletini yikmak istiyorlar. sizde garibanlar memleketi korumaktan bir hal oluyorsunuz.
sosyal ve hukuk devleti olmadigina isbat yeterince getirebilirim."

Islam Demokrasisi ABD icin daha yararli olacak cünkü ulusal bagimsizlik kaybolacak TC nin ve böylece TC tamami ile ABD nin kontrolü altina gececek.

-&gt "Allah Allah, tc zaten simdi amerikanin kontrolü altinda. uyan evladim uyan."

Bakin laiklik dedigimiz Islama karsi degil...tam tersi Islami koruyor.....laiklik ne diyor:"din ve devlet isleri ayri kalsin".
Niye? Cünkü dini siyasete karistirdigin anda dini siyasetciler malzeme ederler ve pisletirler....bunu maalesef yobaz kafalar anlayamadi su ana kadar.....

-&gt"tabii, biz yobazlar bunu anliyamiyoruz. ne diyordu laiklik? din ve devlet isleri ayri kalsin. dinciler bunu anliyamazlar cünkü kafalari basmiyor. 80 senelik laik siyaset tarihina bakildiginde siyasetin ve ülkenin icine edenler kim?
ah olamaz, laikligin bekcileri, laik siyasetciler. rüsvet dersen var, calma cirpma yalan söyleme, secimlerden önce caddeleri kazip ortaligi delik desik edipte secimde sonra görünmeyen siyasetciler laikligin bekcileri. tansu cillerin, mesut yilmazin, sülo demirelin calip cirptiklarinin haddi hududu yok. bugün ordu yani laikligin bekcilerinin bu ülkeyi ne kadar soyup sogana cevirdiklerinin haddini hududunu hayal etmek dahi güc. ama tabii pisletenler müslümanlar."

Mustafa Kemal Atatürke hakaret edenlerin agzi kirilsin, atatürk Cumhuriyeti kurmadan önce namaz kildigini, bir alim oldugunu, askerlerine namaz kildirdigini bilen yok herhalde....

-&gt "kurduktan sonra imandanmi oldu? was ist das für ein argument? atatürkün kac rekat namaz kildigi beni dogrusu hic ilgilendirmiyor."

Kemal Pasa sadece bir Asker, Siyasetci, Türk büyügü ve yüz yilin en büyük adami degil yani sira bir alim di......

-&gt "Allah Allah bunuda ilk duydum ne alimi idi?o zaman okisford yoktu girikland da onun icin okisfordda egitim alamadimi????"

Bati Islama karsi gizli bir savas acmistir....ilk hedefi laikligi ortadan kaldirmak ve bizi araplar gibi kaosa sürüklemek.....

-&gt "hehehe evet bencede sence."

Onun icin vaybeedeki bazi yobazlarin Atatürke ve TSK ya niye karsi olduklarini anlamiyorum....TSK gitti zaman ortadan Batililar sizin ananizi bellerse...ne diyeceksiniz?

-&gt"batililar bildigim kadari ile laiklerin kizlari ile fevkalade güzel bir sekilde tanismaktalar."

Aciklayin, Atatürk niye kötü biriymis acaba?

-&gt "estagfirullah kardesim, kim böyle birsey demis. dili kurusun böyle bisey diyenin."