Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.12.2004, 22:22
unknown

Standard o.T.

anlamazsin sen.
ben stad taraftar kupasahipligi sampiyonlugu parayi demiyorum.ben efendiligi diyorum..biz gs"in her ufak yenilgiyi hatayi veya baskalarin yalan haberini büyük olarak sitelerde yansitlamiyoruz,,yansitan olursa bile ona terbiyeli/efendi ol diyoruz siliyoruz yazilari..

Niyetimiz kötü degil..Kötü oynasak siz de her hafta iyi oynasaniz hak edersiniz sampiyonlugu...Öbür türlü olmaz ! Yani ben cim bom luyum 100 yilimi kutluyorum sampiyon luk bizim hakkimizdir diye olmaz,cünkü dürüst degil..

Fenerbahce Sampiyonlar liginde 2 kötü mac oyandiklari aleyinde gs yin dergisinde bile rooney in istatikleri cikti hayranligi bile cikti..
rooney size ne ? Türk futbol icin top kosturuyoruz en agir takimlarin arasinda..sizde laga luga edeceginize antipatik etmek istediniz spor severlerini fb ye karsi..Ama olmuyor,tam tersi oluyor

ama bi hatayi yapiyorsunuz.Karsinizdaki Takim/taraftar toplumu Tr"de en cok sayili toplumudur..ve su an türk futbolu icin en iyi mümkün olan reklami yapiyor sah"da ve sah"nin disinda..

helal olsun bizim cocuklara