Senin görüsün öyle benim böyle
illada senin besnindekiulusanlarinda benim beynimdemi ulusmasi lagzim.....
Simdi Almanlar Türkleri gettolara sokmak falan diyorsun......
Bu olay bizlerin sucu degil... cünkü Almanya devleti Türklerin toplkuma integra olmasi icin ne yapti......
Ich sage es dir GAR NICHTS......
Ben yillardan beri "Kuzey Ren Vestfalya Türk Veli Dernekleri Federasyonu" cogu toplantilarina katiliyorum.
Benim bir yakin dostum ve köylüm Federasyonda ikinci baskandir.
Tüm gördüklerim ve izlemlerim var.... öyle bostan konusmuyoruz....
Ausländerbeauftragter der einzelnen Bundesländer tun nichts das geringste, wenn auch mit äuserstem Druck.....
Sen Türk derneklerinin cektigi sikintilari biliyormusun... cogu zaman parasal olmasa bile, hukuksal alanda sieht es anders aus....
Su an AB Politikasina bakarmisin lütfen.... TC tüm kriterleri yaptiktan sonra adamlar hala kivirtmadalar.....
Arkadasim suc bende veya Türk Milletinde degil....... bizler AB ler tarafindan sevilmiyoruz.... Müslüman oldugumuzdan degil.... Osmanli torunlari oldugumuzdan....
Helmut Schmidt ne diyor.... ???
"Türklerin AB ye girmesine karsiyim, cünkü büyük bir Imparatorlugun cocuklari, kolay kolay Imparatorluktan kalan Ambitionlarini birakmazlar...."
Hadi simdi sen bana, o senin genis Aydiligin cercevesinde bana bir dost Ülke söyleyebilirmisin.... ama gercek dost... cikar dostu degil...... und komm bitte nicht mit Pakistan oder Azerbaycan... bizim kalitemizde bir devlet bul.....
Im übrigen gibt es am 04.12.2004 eine VeranstaltungVeranstaltung in der Stadthalle Wuppertal.
Der Überbegriff ist
"GEMEINSAM FÜR DIE ZUKUNFT UNSERER KINDER"
Ich bin auch Eingeladen, werde damit auch dort sein..... bzw. muss....
Kannst auch vorbei kommen und es dir LIVE ansehen... wie sowas abläuft....
Jaaa mein Freund so einfach ist das alles nicht...... bak Tayibin din azmanligi dünyada sökmüyor.... mecburen evrensel bir cercevede Politikasini sürdürüyor ve buda bizi cok mutlu ediyor......
Selamlar
Enis
Link zu Föderation
www.turk-egitim.de
|