Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.11.2004, 21:58
unknown

Standard o.T.

fesübhanellah, ben farkli birsey mi diyorum sanki. insaatcisin, hemde üniverstede okumussun, ne güzel iste. zaten olmiyan kapasiteni baska yerlere harcama diyorum. güzel güzel binalar yap, betonunu, demirini eksik atma, dahada oku mimar ol; insanlara daha da faydali olman icin senin ugrasman gereken seyler bunlar. haa din hakkinda fikirlerini heryerde hic cekinmeden söyle, buna dedigim yok. ama yillarini dine adamis biriymis gibi - yanlis da olsa - belki düsünmekten beyinleri kanayan insanlarin fikirlerini calip burada aydinmis gibi soytarilik yapma. yani allah var kardesim, (ben aydinim) veya (yeah bu diyalogu ben kazandim) demek aydin insanin isimi sanki? o yazdigin okullardan sen mezun olsan gerek. yoksa en basit amelesinden en büyük ustasina kadar hepsine saygim sonsuzdur. yalniz her türlü oruspuluga ve hirsizliga da saygi duymami beklemezsin herhalde.

(biz hic olmazsa...) diyorsun, hic olmazsa ne demek? okumussun, cok da iyi etmissin, ama karalamalarindan kendi meslegini kendin kücük gördügün ortaya cikiyor. yazdigim seylere bak, verdigin lavuk cevaba bak. yazini tekrar oku ve tövbe et. allahin varligina ve birligine ve muhammed (sav) onun elcisi olduguna inan bir insana: senin allahin (hasa) filancadir demenin hükmü nedir git yenilmez yasar-sülo-ahmet üclüsüne sor bakalim ne diyecekler. sans iste, tam onu yazdiktan sonra allah korusun basina sak diye bir simsek caksa gittin b... yoluna

üstad ersoy (senin gibi) demiyimde, senin cok cok coook daha ilerinde, belki asirlar sonra varabilecegin noktada ki bazi insanlari kitap yüklü merkeplere benzetiyor. ümidimi yirtimek istemiyorum, ama bu kafayla senden degil aydin, olsa olsa tugla yüklü merkep olur; vaybee III. meydan muharrebesi palyacosu enis