Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.11.2004, 13:19
Benutzerbild von berlinfatih
berlinfatih berlinfatih ist offline
Neuer Benutzer

Standard Saat 12 den sonra kafan calismiyor senin

Birincisi ALLAHa sükürler olsun ki, benim beynim yikanmistir ve tertemizdir.Beynimde pisligin ve küfrün yeri yoktur.Sana önce sormak zorundayim su an:Sen Müslümanmisin??? Eger Müslüman oldugunu söylersen, neye inandigini bilmedigin kesin ve ISLAM dan bihabersin.Benimle konusurkene gözlerini ve kulaklarini acmak zorundasin yoksa anlasamayiz.Ben sana Peygamber efendimizin ne zaman ISLAM Devletini ve nerede kurdugunu bir önceki yazimda yazdim, orayi tekrar dikkatlice oku ve gercekleri inkar etme hicbir zaman yoksa kaybeden kendin olursun her zaman. Sana kisaca ISLAM Devletinin tarihini yaziyorum tekrar ve bunu arastir önce istedigin yerlerede sor.
ISLAM Devleti 622 yilinda Medinede kurulmustur.
632 den 662 ye kadar Rasidi Hilafet dönemi olmustur.
Sonra Hilafet Emevilere gecmistir.
Yine Hilafet Abbasilere gecmistir.
Abbasilerden 1512 yilinda Hilafet Yavuz Sultan Selimin Komutanligi altinda Istanbula getirilmistir ve dolayisiyla Hilafet 1513 den 1924 yilina kadar Osmanlida kalmistir.Simdilik sana bu kadar bilgi yeter. ISLAM bir hayat Nizamidir, bunun icinde ekonomi, ictimai,egitim,ukubat,muamelat, ic ve dis siyaset herseyi kendisine has siyaseti vardir bunuda unutma.