Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.11.2004, 22:03
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kamasutra kardesim,onun icin gel biz

en iyisi seninle kamasutra üzerine konusalim..
Benim pek dinlerle alakam yok ama benim memleketimin insanlarinin bu tür seylere inanmalari benim moralimi bozuyor..cünkü müslümanlar memleketler sizlerin iddia ettigi gibi allahin devletini yasamadiklari,veya dine uygun yasamadiklari icin degil,bilakis allahin devleti denen birseyin olacagina hala inandiklari icin bu vahim durumdalar..yani dinin bir vicdan meselesi oldugunu sagir sultan bile duydu..

simdi allah devletinden,din devletinden bahsedenlerin iyi niyetli olduklarini biliyorum,ama nasil kardesim nasil??
yani allah devleti dediginiz sey insanlarin cölde deve sürdügü ve panayirlarda tüccarlik yaptigi cok basit sosyal kosullarda bile gerceklesmis bir sey midir aceba? ki bugünün deniz asiri ticaret,bilgi teknoloji caginda,liberali,yesili,dinsizi,budhisti.escinseli ile cok komplex toplumunda uygulansin... tamam diyelim peygamber zamaninda müslümanlarin morali birligi vs cok iyiydi ve cok iyi bir düzen(din devleti denebilecek) oldu..eee peki sonra 4 halife dönemi,kan gölü,kerbelalar,emeviler..
Osmanli din devletimiydi aceba? din sadece osmanlinin elinde bir instrument idi..bu günde arap iktidarlarinin elinde bir arac..busch hristiyanlik icin iraki vuruyor,islamistler allah ve islam icin tren bombaliyor..

Dine yapilacak en büyük iyilik onu insanlarin vicdanina cekip ordan cikmasina izin vermemektir..