Bak Anlatacagim iyi Dinle :-)
Önce sunu iyi bilki, senin karsinda akleden bir Müslüman bulunuyor.Ben Devlet diyorsam bunun ne oldugunuda idrak eden birisiyim ALLAHa sükürler olsun. Sözümüzle Özümüz birdir biz Müslümanlarda kesinlikle.Öyle bol kepceden atip hayal kuranlardan degiliz.Benim bahsettigim ISLAM Devleti 622 yilinda Peygamber efendimiz tarafindan kurulan ve dünyaya tam 1302 sene boyunca hakim olan Hilafet devletidir tamam.ISLAM Devleti Hilafet 03.03.1924 yilinda mustafa kemal tarafindan yikildi ve yerine bugünkü Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Ve 81 yildan beri yeryüzünde ISLAM Devleti Hilafet yoktur, ve bunun kurulmasi icin calismakta tüm Müslümanlarin üzerine FARZ dir.Dünyada 3 türlü ideoloji vardir, bunlar Kapitalizm, Sosyalizm (Komunizm) ve ISLAM dir.Kapitalizm ve Komunizmde kanunlar insanlar tarafindan parlamento meclislerinde cikartilir ve uygulanir,iste bundan dolayi burada kula kulluk vardir ve yaratana isyan vardir tamam. ISLAM da ise Hüküm koyucu yalniz ALLAHtir, ama halkin üzerine uygulayan yine bir insandir yani Halife dir. Halife Kitap ve Sünnet le hükmettigi müddetce ona itaat FARZ dir, yoksa itaat edilmez. Hilafet Devleti tüm Müslümanlarin Devletidir, irk ayrimi yoktur burada. Hilafet Devletinde kesinlikle küfür devletlerinden alinacak herhangi bir kanunu kabul etmeyecektir, ve dolayisiyle küfür olan türkiye cumhuriyetinden alacak hicbir seyimiz yoktur biz Müslümanlarin.Zaten kurulacak olan ISLAM Devleti Hilafet in Anayasa si hazir bulunmaktadir elimizde ve ALLAH in izniylede bu Devleti yürütecek ehil Müslüman kardeslerimizde mevcuttur, su an eksik olan kendilerine Müslümanim deyip ISLAMi aklen anlamamis Müslümanlardir, cünküyse bu Devlet Müslümanlarla beraber kurulacaktir ALLAHin izniyle. Sana su an yüzeysel aciklamaya calistim, gerekirse ve samimi isen bu yolda teferruatlarinada girebilirim zamanla insALLAH.
|