Die Menschen die du beschrieben
hast sind keine Moslems sondern... wört wörtlich Arschlöcher..... und Terrosisten....
Jeder Mensche der Gott für seine vorhaben benutzt ist ein Kafir......
Aber alle.....
Kuran acikca söylüyor..... seni Allahala kandirmasilar.....
Hic bir kimse Allahin adina savas yapamaz veya dinde fetva veremez.....
Her kim ise savas yaomissa dini alet ederek kendi Allahligini ilan etmistir......
Dinden baska insanlari korkutup mürit ve insan savas makinesi yapan baska hic bir mekanizma yoktur.....
Din ile insanlar o kadar kolay kandirilirki... Dünyada ne yazikki cehalet fazlasiyla var......
buda bir kac yüzyildir Islam toplumuna mahsusu olan bir pislik hastaligi....
Yani tüm Müslümanlar hemen hemen hepsi cehalet hastasidir...... yani Allahin gözündede assagilik bir konuma girmislerdirki... Allah onlarin üzerinden lütfunu cekmistir....
Is bu kadar basittir....
Ben arastirdim..... HZ. Muhammedin Allahi su anki Müslümanlarin Allahi degil......
Müslümanlarin adini kullandigi Islam dininin yani HZ. Muhammedin Allahi bambaska....
Bazilari zannediyorki... Allah onlari siteminden ayirip fazla para yada ahirette Sultanlik yada bezeri mükafatlar verecek.... yani sadece ben Müslümanin kelimesiyle.... kurtulusa ereceklerini zannediyorlar.... ama Müslümanlik nedir.... HZ. Muhammedin Allahi kimdir... bunlari arastirmazlar... ondan sonra kalk bir sey bekle....
HAVADAN BASKA BIR SEY ALALMAZSIN..... arkadas lamazsin... cünkü sen Allahi tenimiyorsunki... ondan bir sey bekleyesin.....
Islam Alemi sadece alicidir.... hic bir sey vermezler ve verecek halleride yoktur.....
Islam Alemi Allaha asi gelmislerdir. vecezalarini cekmekteler.....
Bu gayet dogal
|