Sen yine degisik mac seyrediyorsun??
------------
>arkadasimizin, Nobre"nin hakeme "körmüsün, sakatlandin diye yavas gidiyorum" seklinde el hakaretinden dolayi ilk sari karti yemis olmasini nasil oluyorda görmüyor acaba?
>Hakem orda yavas cikiyor diye degil, Nobre"nin hakeme hareketinden dolayi ilk sariyi verdi. Ikinci sariyida alkisladigi icin.
------------
Acikca söylesem cikarken nasil ciktigini bile göremedim ... baska bir yeri gösteriyordular!
Sen nasil gördün cok sasirdim dogrusu!!!
Mactan sonra sizin BJKTV cekim yaptiklarini mi yayinladi acaba !?!?!
Benim gördügüm ortada ve aynen aktardim!
Bir baktim Nobre"nin üstüne sanki dövecek gibiymis giden hakem ve birden bire ikinci kart!
Hadi be ... mac icinde önce iki sari kartini da (hakli olarak) Fenerbahce"li oyunculara göster ve Trabzonlu oyuncularin faullerini es gec!
Sonradan sakatlanana kadar dövülen Nobreye cift sari kart göster!
YUUUUH BEEEE
hem o hakeme hemde senin bu saptirtigin yazina!
Ama eminim Nobre"nin nasil hakemi dövdügü TV göstergelerini de bana ileteceksin!
Sana son olarak da Selcuk Yula"nin dedigi CEVAP olarak yaziyorum!
"Haa bu arada Nobre"nin alkış olayı doğru mu, elbette hayır. Ama bir futbolcuyu böylesine tahrik eden hakemin cezası ne olacak? Şimdi Fenerbahçe Tahkim"e gider mi, bilemem. Bence boşuna gitmesinler. Çünkü Nobre bir futbolcuya parmak falan atmadı, affedilmesi mümkün değil! Hakemi alkışlamış, bundan daha büyük suç olur mu! Şöyle 9-10 maç ceza versinler insanlara ibret olsun değil mi? Yani sonuçta parmağa geçit verilen ülkemizde, alkışa dur deniliyor."
In diesem Sinne!
al"
|