Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.11.2004, 17:32
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sayin "futbol bilgisi var" olan Dahi

Sizin makalelinizi zevk ilen okudum :-)

Benim ama tek farkina vardigim ve art niyetden baska bir yorum sizin icin bulamadigim bir kac seyler aklimda kalmiyor...

1. Tuhaf olan ... Önceki "Copy&Paste" lediginm ve SIZLERIN .. özellikle tabiiki sizin sayin ve muhterrem Cengaver beyimizin bir yorumunu bekledigim ... Ege Cansen (Hürriyet) in SEYRANTEPE üzerine yazisi var ... niye hicbir tepkide ona göstermediniz?

2. Begenmiyorsaniz, zaten size OKUMAMA özgürlügü taninir!
BILGILI iseniz tabiiki yorum yapmaniz da fevkalede güzel olur!
Cünkü o "Hiyarto" dediklerinizin hatalarini sizin aciklamanizi umardim.
(Selcuk Yula"nin "hiyartolugunu" hic görmedim dogrusu!!!)

3. "Bazilarimiz" diyeceginize cesurca neyi kinadiginizi söyleyemiyormusunuz ?

&gt&gt&gthele hele bir iki tanesi var daha futbol´un f-sini bilmeden bir de ahkam kesiyorlar.&lt&lt&lt
Kimlermis bunlar mesela?

&gt&gt&gtobjektiflik namina ve kendi adima sayet herkes kendi düsüncelerini yazarsa daha iyi olur , bence.&lt&lt&lt
Onu "Yazanlar" var ... ama o "bazilari" kendileri yazdiklari zaman futbolun f"sinden anlamiyorlarmis kanitinda olanlarda var!
O yüzden o "bazilari" mesela böyle yazilari bir ek olarak böyle "copy" ve paste"lerler!

&gt&gt&gtcünkü ona göre söyleydi , buna göre böyleydi onlarinda benim gibi iki gözü var.&lt&lt&lt
Varsa o zaman niye kullanilmiyor?

&gt&gt&gt
hele hele biz almanya´da yasiyoruz. alman spikerlerinle - türk spikerleri kiyaslayin .
&lt&lt&lt
Bak bunda %100 HAKLISIN!!!!!!!!

... ama Selcuk Yula"nin yazisinin "spikerlikle" ne alakasinin oldugunu hala cözemedim dogrusu!!!

Hayirli ders vermeler :-)

al"