Warum das denn
Sen bunu oyuncak sanma... buna inanan Milyonlarca insan var...
Ayni zamanda Mezhepleri din diye yasayan insanlar var....
Yani Hurafat almis basini gidiyor....
Ben HURAFETE KARSIYIM.... sanki Kuran yetmiyormus gibi, 70 bin baska din cikarmislar......
Saymama gerek yok.... herkes bir terikat ve bir istikamet ugruna canini ve zamanini harciyor...
Enis istedigi tek Islam dinidir... nasil bir HZ. Ali veya bir HZ. Ebu Bekir Islam dinini algiladiysalar bende herkesin ayni sekilde algilamasini istiyorum...
Dikkat et sadece algilamasini dedim yasantisini degil... cünkü biz baska cagda yasiyoruz.....
Hayatta tek amacim Kurandaki dine ibadet etmek ve herkesinde sade ve sade Kurandaki dine ibadet etmesi.....
O saydiklarim guruplar dine degil kendi ceplerine calisiyorlar ve kara cahil toplumu represente ediyorlar......
Al sana Metin Kaplani.... bazi Müridlerinin kizlarinin nasilda irzina gecti ve bazilarini öldürttürdü......
Bu gruplar Allahsizdir... cünkü cahilin Allahi olmaz... o okula gidip hayati ve diger toplumsal degerleri okumasi lagzimki, Allahi anlayabilecek kaliteye ulassin.....
Ben yillarimi bu ise veren birisi olarak tam anlamiyla Allahi ve Kurani kavramis degilken, bu insanlar birak anlamayi... 1000 yilda bile yakinindan gecemezler... buna en azindan yaslari el vermez cünkü hepsinin yas ortalamasi 40 yas üzeri....
|