Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.11.2004, 19:12
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard YAHU BIZIM TÜRKLERIN ARABLARDAN...

alip veremedikleri nedir ya ???

Vor allem von welchen Arabern ist hier die rede ??? Ich nehme mal an von den Saudis, nicht wahr ???

Euch allen ist bewusst dass die Saudis eine Familie ist und dass sie damals von der Engländern gegründet worden war bzw. an die Macht in Arabien gebracht worden war... also wo liegt das Problem zwischen den Arabern ???

Durmadan bu ayrimcilik ya, Müslümanligi bölen zaten bu... bi birlesse su kos kocaman Islam alemi, bütün Dünya titreyecek ama yok efendim bizimkilerin derdi, yok ben diyanetin, milli görüsün, nurcularin yadas üleymancilarin camisine gitmem falan filan, yok su alevi, yok su saafi, su sunni neyi fark ediyor ??? Sonucda Insan degilmiyiz, sonucda ben Müslumanim demiyormuyz??? Bizi ayird eden o sadyigimi iki noktadan önemli mi ???

Yazik yazik, Dünya avucumuzun icinde olmasi gerekirken, gün gectikce müslüman kardeslerimiz dünyanin heryerinde ölüyor... Irakta 100 binlerce SIVIL Insan ölmüs, cecenistanda 100 yillardir ruslarin isgali ve terrörü altinda yasiyorlar, filistin desen, somalidesen , cezayir desen, bangladesh desen hepsi ayni... lsite cok uzun ... son gözükmuyor gibi ama bunun da herseyin oldugu gibi sonu olacak!!!

Allahu ekber !!!

ALLAH büyüktür!!!

Allah ist groß!!!

für alle

eyvallah...

Fatih