Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.10.2004, 16:29
eniskaya

Standard Zaten gencligi bu gibi

mahlukatlar batirdi.....

Bizlerde genciz... ama o kahveye giden genclerle aramizda seviye farki var..... zamanimizi herhangi bir Kahvede gecirip ve bir Allah düsmanindan kitap alacagina, zamanimizi arastirmalarla geciririz... dini en kidemli merkezlerinden ögreniriz.. (Üniversitelerde)

Hele hele kahvelerde verilen kitap din kitabi degildir... sadece bir ideoloji Kitabidir....

Benzeri olaya bende sahit oldum.... Sen Besiktaslisin bende Trabzonluyum (yani wir sind besser )))..... ) önemli maclari seyretmek icin bende kahveye giderim... ayni sekilde orada kitap satmaya gelenler oldu.... ve bazi manyaklarda aldilar....

Tiplerinden ve Ideoloji yapilarindan, bunlar Erbakanci yada Süleymancilardi.... bu iki gurupta devletiin taslarini alttan oymaya ugrasan iki tane sarlatan gruplardir....

Diyeceksinki bu kadar acik nasil konusursun.... ben bunlaral yillardan beri ic iceyim.... burada her ikisininde camileri dernekleri var.... kac sefer kapidan kovdum para yüzünde... ama adamlar yüzsüz yine gelip istiyorlar....

Her nerde görürsem tasliyorum onlari..... kacacak yer ariyorlar.... iste burda bilgi ve ehliyet farki doguyor..... bilenle bilmeyen bir olmaz... biri insan digeri hayvan, buda Akifin tabiri...

Selamlar
Enis