Tipik Imperatrice Zirvalamasi!!!
Son günlerde Türk futbolunun gündemine şike oturdu. İşin ilginç ve üzücü yanı, bu söylentilerde Beşiktaş"ın da adının geçmesi... Ben, şike yapıldığına hiç ihtimal bile vermiyorum.
Beşiktaş"ı bu tür kirli işlere bulaştırmaya kimsenin hakkı yok. Zaten haksızlığa uğrayan taraf bu takım değil miydi? Bu tür olayların şimdi gündeme gelmesi, Türk futboluna zarar verir.
Gercekten ... :-))))
Hahahhahah nasil bilmisti Lucy!!!
Nasil biraktiysa ayni yerden devamini zirvaliyor!!
Oglum, kizim Lucy !!!
O bant kayitlarini emniyet gücleri yapmis!!!
Bosu bosuna yine Fenerbahce"ye camur atma!
Hala ayni bozuk ruh dagitma!
Beşiktaş - Fenerbahçe"nin oynayacağı çok zorlu bir derbi var.
...
Biz nasıl 10 puanlık farkta yakalandıysak (Bu periyodun nasıl olduğunu söylemiyorum) Beşiktaş"ın şimdi bunu denemesi gerek.
BU ADAM NE SACMALIYOR !?!??!?!??!
TAM KAFAYI YEMIS YAHUUU!
Ya mac eksikligi/fazlaliligiyla 11 PUAN yada 8 PUAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tabiii cok hakli herzaman ne kadar bir ... anladigi belli!
Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, geçen yıl Beşiktaş"ın vitrininde her ne kadar kupa görünmese de, futbolseverlerin şampiyonu biz olmuştuk.
Hangi futbolseverlerin !??!?!?
Birisinin sampiyonu olduysaniz belki kendi taraftarinizin sampiyonu olurdunuz!
Ama ben o kanit"da hic ve hic degilim! Yoksa o kadar iyiyseydiniz seni göndertmezdiler ve taraftar senin baskaninin kizina bir mac sirasinda küfür etmezdi!!!
Demekki sizin taraftarda MEMNUN degildi!
O zaman sen tek kendi kendine sampiyon oldun Lucy!
Ligi boş verin... İsterseniz 15 puan önde şampiyon olun, Şampiyonlar Ligi"nde başarı olmadıktan sonra boş... Avrupa"da zafer gelmedikten sonra şampiyonluk hiç göze gözükmüyor. Fenerbahçe gibi bir takım bunu yapamadı.
Vay Lucy vay :-))))))
Hala Fenerbahcem senin aklinda haa :-)))
Satas sen :-) Nerelere gittiginin farkinda bile degilsin heheheheh
... önce Shaktar Donezk"in durumuna baksin!!!
Onlarda Fenerbahcemden daha üstün bir yerde olmadiklari acikca ortada!
Der hat doch von nix "ne Ahnung und obwohl er sich in die Ukraine verzogen hat, ist er immer noch nicht ruhig!!!
Halt die Klappe endlich Lucy!
|