Isin püf noktasi Bill Gates"e yemek
vermek degil.... amac yardimdir....
Eskiden paranin fazla bulunmadigindan, yemek yedirme olayi daha yaygindi..... bunuda fakir olanlara yemek verilirdi....
Ama simdi bana yemek versen veya vermesen ne olur..... NIX olur..... cünkü cok sükür hali vakti yerindeyiz ac degiliz.... bundan daha büyük nimet benim acimdan olmamaz...
Ama ac olanlar var... acliktan ölenler varken sen kalkmis camiide din adina karni bir karis oyana olan kara cahil müridlere yemek ver, birde Allahtan sevap dilen.....
Allah senin ancak belni verir sevap vermez.....
Binbir tane vakif var.... git adam gibi yardim yap.... Unesco, Welthungerhilfe.... usw... usw...
Bu yardimlar yerini buluyor.... Afrikadaki veya dünyanin baska yerindeki bir insana ulasiyor.....
Ben simdiye kadar hemen hemen hic kimseyi görmedim bizim camiideki müritlerdenki buralara yardim yapsinlar.....
Yat kalk yat kalk... baska bir sey yok..... ve onbdan sonra Allah versin.... cünkü yatip kalkiyorum.. üstelik ne dedigimide anlamadan.....
Böyle topluluklarin üzerine Allah pislik yagdirir..... bakin Araplarin haline, bakin Israillilerin haline.... bakin Cuba ve diger diktatörlerin haline.....
NURAFEZ ERKEKN KALKAR...... eger kalmazsa baskalari kaldirir.... ve ot gibi ortada kalirsin......
Selamlar
Enis
|